1. 1.
    +14 -5
    evet beyler, sol taşaktaki huur analılar yüzünüzden canınızı sıkmayın.. önce onların kendi klasmanına bakması lazım ama mevzu bahis galatasaray olunca huur karıdan farkları kalmıyor malum..o yüzden gibinize takmayın bu mallar kendi aralarında eğlencesine baksın...

    beyler, renkdaşlar üzülmeyin aksine gururlanın.. tamam buraya kadar geldik, reali yenme hayalleri bile kurduk, yarı finali düşledik clde ama olmadı.. bu arenada daha ilk senede buraya çıkmak bizim için başarıdır, allahın izniyle önümüzdeki senelerde de ardı ardına clde oynarak sonunda bi yarı finali göreceğimizden adım gibi eminim.. ve oraya gelmemiz demek cl kupasına bile uzanabileceğimiz anldıbına geliyor.. biz bu kupanın peşine düştük artık, bazıları rüyalarında bile anlayamaz bu yolculukta olmanın , o kupayı istemenin, elit kategoriye ulaşmak için gösterilen mücadelenin hazzını..

    o yüzden canınızı sıkmayın , altı üstü reale yenildik.. hedefimiz bir üst turdu biz çeyrek final oynadık... allahın izniyle bunu daha ileri taşımamaız için de önümüzde hiç bir engel yok.. fener mi engel olacak bize! yav hee hee deyip gülerim sadece, onları kaale almak bulunduğumuz noktayı pisletir sadece..

    bize duyulan saygı ortadayken bununla gururlanmamız lazım... kimsenin bu başarıya gölge düşürmesine izin vermeyin.. biz bir olduk mu alayı gelsin, alayına yeteriz!!!
    ···
   tümünü göster