1. 1.
    +21 -6
    bu incideki geri zekalı "kacarin yok gibicem et1" nickindeki salak kendisiyle alakası olmayan bir şeyi kendisinin yaptığını iddia ederek ün yapmak istiyor. alın size bu olayı ilk başlatan kişinin twitter adresi. yani bu isim başına tc koyma olayının çıkışı twitter üzerinde oldu ve bu linkte gördüğünüz kişi yaptı. caps ile kanıtlı. incideki ben yaptım diyen geri zekalı yapmadığı bir taku kendi yapmış gibi gösteriyor be hey salak herif şimdi yapmadığı birşey için bir araba küfür yiyecek ve sözlüğün de değeri düşecek amk.

    http://www.facebook.com/p...62&type=1&theater

    TC AKIMINI BAŞLATAN KiŞiNiN TWiTTER ADRESi: https://twitter.com/muratemir_colcu

    ADAM TC YAZISINI 6 NiSAN GÜNÜ GiRMiŞ TWEETLERiNE BAKIN GÖRECEKSiNiZ.

    not: resimde gördüğünüz kişiyi twitter de bulun ve resimde gördüğünüz tweeti ne zaman girdiğine yani tarihine bakın. olayı bu eleman başlatmış ve bu şekilde yayılmış. bir de üzerine yatıyorlar sözlük yaptı diye iyice mala sardı sözlük amk..

    edit: bu olayın inci sözlükteki "kacarin yok giberim et1" nickindeki geri zekalı tarafından yapıldığına kanıt olarak bu capsi " https://fbcdn-sphotos-e-a...66829999_1811981732_n.jpg " gösterirlerse inanmayın. çünkü dikkat ederseniz fotoğraf donuk, entry numarası yok, başlık yok, hatta diğer entry girenlerin nicklerine kadar karalanmış. ayrıca googleye bu capsteki yazının ilk cümlesini girdiğimizde google amca bize incide olan bir başlık olduğu sonucunu çıkartması gerekiyor değil mi? " gelin lan binler güzel bi gibertme yapalım ne zamandır facebook üzerinden sesimizi duyuramıyoruz " cümlesini yazdığımız zaman google amca bize hiçbir inci sözlük sitesinden sonuç çıkaramıyor. bu demek oluyor ki inci sözlük üzerinde böyle bir başlık ya da entry yok.. kısaca bu olay önceden tezgahlanmış, fotoşoplar yapılmış ve bütün amaçları tc akımını inci sözlüğe yıkmak. fakat çok pis faka bastılar çoook!

    not: yukarıdaki twitter adresindeki takipçi sayısına bakarak yorum atanlar var. ey güzel kardeşim twitterdeki trend topicler takipçi sayısına göre çıkmıyor. adam tc olayıyla ilgili tayyibin, akpnin, melih g.kçek gibi kişilere tweet atmış. şimdi siz dexer ile ilgili tweetleri okumak istiyorsunuz ve twitter search kısmına reecep dexer erdoğğan yazdığınız zaman twitter size reecep dexer erdoğğan ile ilgili tüm yazılanları gösteriyor. trend topiclerde bu yollarla çıkıyor yani. takipçi sayısıyla bir alakası yok.
    ···
   tümünü göster