1. 26.
    +2
    Siz saygısız huur çocukları bu başlığa girmeden önce sırasıyla lanet dişiler ve bunu çok sık yapmam başlıklarını okuyun. Bu herif sizin hayalini bile kuramadığınız bir hayatın içinden çıkıp sizin gibi dengesiz ameleler için zaman ayırıyorsa buna gibe gibe saygı duyacaksın. Beta kişiliğin dolayısıyla anana da saygı gösterebilirsin xdxd

    edit: usta buradayım ve ödevleri yolladım mail şeklinde, zamanında yapamamamın sebebi başlığı geç görmüş olmamdı fakat ödevlerin amacı alfayı uyandırmak olduğundan ödevi gördüğüm günün ertesi günü yaptım.

    burada olmamın sebebine gelecek olursak, gerçekten değişimi görenlerdenim. "iyi jojuk xdé" modundan çıkarıp ne olduğumu gösterdin bana usta, çok teşekkür ediyorum yaptıkların için ve artık olay dişiler olmaktan çıktı. Çok daha büyük bir şey var burada ve içimdeki alfayı ortaya çıkarmadan bırakmaya niyetim yok seni.

    edit2: sözüm alfa kardeşlerime değil, olaylardan habersiz olup burada gelip birkaç şuku için zütünü yırtıp laf sokmaya çalışan törpülenmiş ve dişi yalakası betalara.
    ···
   tümünü göster