1. 26.
    +3
    kardeşim bunu gelip burada anlatarak bile çok yanlış yapıyorsun. bu sizin özeliniz lan, hatun hayatındaki en büyük cinsel deneyimini seninle paylaşmış. dürüstlüğünden bu kadar dem vurduğuna göre güven üzerine kurulu bir ilişkiniz var, ki eğer yaşın çok erken değilse biliyorsundur bu çok zor bulunan bir şey. dolayısıyla gelip burada anlatman hiç hoş değil gerçekten. hatunun gibi umuma açık bir ortamda "sevgilinizin çükü küçük olsa napardınız kızlar" diye dert yansa, ve binlerce kişiye senin çükün hakkında yorum yapma yetkisi verse nasıl hissedersin?

    burada yüzlerce abazana senin sevgilinin cinsel deneyimi hakkında söz hakkı vermen son derece yanlış bir hareket.

    soruna gelince; senden öncesi seni hiçbir şekilde ilgilendirmez. isterse 10 tane adamla aynı anda yatmış olsun, sana o kızdan önce 10 tane hatun gelip bizimle yatar mısın deseydi red mi edecektin? ya da sen cinsel ilişkide bulunduğunu söylüyorsun, o bunu bile yapmamış ki yapmış olması emin ol daha çok işine gelirdi.

    özet: "erkek yaparsa karizma, hatun yaparsa huur" mantığını yol yakınken terk et. belli ki kurtulmak üzeresin zaten, acele et derim ben. ve sana güvenen birinin sana açtığı özelini gelip burada binlerce insanla paylaşma.
    ···
   tümünü göster