1. 1.
    +1 -1
    öncelikle özet falan geçmeyecem amk, konu önemli bi konu.
    henüz uykuya dalmamış liseli zihniyetli olanları yataklarına gönderip iyi uykular diliyorum.
    (liselilerden de adam çıkıyor amk, adam akıllı dinleyecek olan buyursun dinlesin, geri kalanlar hiç durmasın.)
    üçüküncü nesil sözlük yazarı olmama rağmen neredeyse sözlük kurulduğundan bu yana gerek farklı hesaplarla olsun, gerek giriş yapmadan olsun, sözlüğün gündemini takip ediyordum. sözlükteki belli başlı yazarlar hariç geri kalanlar inci ruhunu kaybettiğinden beri meraktan bile olsa bir kere bile sözlüğü açmadım. şu tc ile ilgili olan haberi görene kadar...
    amk her ne olursa olsun hiçbiriniz boş adamlar değilsiniz. çoğunuz belli bir eğitim düzeyinin üstünde eğitim almış veya almakta olan, öyle olmasa bile çok yaratıcı zekaya sahip insanlarsınız. bu son olan olayla sesinizi istediğiniz zaman nasıl duyurabildiğinizi bir kez daha kanıtladınız. bugüne kadar defalarca farklı panpalarım bunun için çabalar sarfetti, ne kadar başarılı oldular bilmem ama bir kez daha deniyorum, bir kez daha size sesleniyorum. hepinizin içinde bir yerde o inci ruhu yatıyor, onu uyandırmanın zamanı gelmedi mi? gibertmeler falan hikaye, gülüp eğleniyoruz, iyi oluyor, güzel oluyor. ama sesimizi farklı bir yolla duyurmaya çağırıyorum sizi. daha önceden zirveler düzenledik, huzurevlerine gidildi, yardımlarda bulunuldu. ama bu sefer çok farklı birşey yapalım. daha önce hiç yapılmamış bir şekilde... ne olduğunu bilmiyorum ama öyle birşey olsun ki açtığımız her haber sitesinde adımız geçsin, bu sefer sazan avi olayından çok desteklerimizle adımız geçsin haberlerde. inci ruhuna yakışan şeyin bu olduğunu düşünüyorum. eğer destekleyecek olanlarınız varsa bu konuda kafa yorabilirim. her incici gibi kafam çalışıyor amk, ama karşınıza yaratıcı fikirlerle gelip bir kaç liselinin saçma sapan entryleri ile karşılaşmak insanı sözlükten soğutuyor. böyle birşey yapmaya kalksak destek olacak panpalarım var mı? illa maddi olarak bişe beklemiyorum panpalarım, zaten çoğumuz elimizi cebimize bi tek gibimizle taşağımızla oynamak için atıyoruz amk. çalışan kafanızı, manevi desteğinizi istiyorum sadece. uplayın amk, bu ülke bizden bu sefer gururla bahsettin.
    eğer destek olacak panpalarım olursa işe koyulalım. olmayacaksa ben çıkışımı yapıp yine sessizce uzaklaşayım bu sözlükten, anancılar, yalanına sokuyumcularla ettiği yere kadar devam edin amk.
    fikirleri olan varsa onları da bekliyorum. baykuş reyizin asaleti üzerinizde olsun, iyi geceler panpalarım.

    edit:
    amk siz de haklısınız, hepsini okuyamayanlar için kısa bi özet geçeyim : gibinizle taşağınızla oynamaya bir kez olsun bir ara verin de gerçek inci ruhunuzu ortaya çıkarın, hep birlikte düşünüp bişeyler yapalım. "bu ülkeye böyleleri bir daha gelmez" dedirtelim millete. adımız haberlerde gurur dolu sözlerle geçsin, sazan avilerle değil.
    ···
   tümünü göster