1. 1.
    +9 -3
    açıklıyorum. serkan inci sabetayist dönmesi yahudilerin kapanoğulları kolundan gelen atina asıllı bir aileye mensup mason bir baba ve yehova şahidi bir annenin mahsulü olan bir günah tohumudur. an itibariyle incisözlük adındaki pislik yuvası sitede türk gençliğini yozlaştırmak ve özellikle eğitimli neslin beynini yıkamak, kültürel değerleri yıkmak ve dejenere bir toplum yaratma amacıyla yeni dünya düzeni kapsamında illuminati ve cia işbirliğiyle ülkemize musallat edilmiştir. her ay yüklü miktardaki maaşı ve gerekli bütçe kendisinin yalnızca iş adamı olarak bildiği x bilişim a.ş. sahibi xx tarafından banka hesabına yatırılmakta ve tek bir telefon görüşmesi ile emirleri verilmektedir.
    bir toplum ne kadar yozlaştırılabilirse ve birbirine düşürülebilirse onu manipüle etmek asıl hedefe yaklaşmak ta o kadar kolay olacaktır. kaostan gelen düzen işte tam olarak budur.

    ekleme: ayrıca bu binin kendisi de mason. masonluk o kadar ele ayağa düştü mü diyen binler masonlukta bir dış çember bir de iç çember dedikleri katmanlı bir yapı vardır. asıl sırrı bilen ve karar verici yapı içtedir. dış kısım ve dereceler ise sadece para ve güce sahip olmak isteyenleri yönetme amaçlıdır. tüm ülkeler arası planlar ve gizli hedefler bu iç yapı sayesinde yürütülmektedir. masonların dine inanma zorunluluğu v.s. tamamen bu dış çember yani 33 derece için geçerli ve bu kısım gizli değil zaten ama iç çemberdekilerin ne gibim yediklerini kimse bilmemekte mason olanlar bile en baştaki kim diye sorduğunuzda cevap veremez çünkü bilen yok.
    ···
   tümünü göster