1. 1.
    +183 -25
    evet beyler burda bunu acıklıyorum. soran arkadaslar var sol framede gordum cevap yazdım hemen. ama sormaya utanan arkadaslar olabilir. onlar icin bi guzellik yapayım dedim.

    evet arkadaslar öncelikle nasıl uye olunur?
    inci. sozlukspot.com adresine giriyoruz ve ustteki "kayıt ol" butonuna tıklıyoruz. ardından gerekli alanları doldurup mailin gelmesini bekliyoruz. junk (gereksiz) mail olarak gelebilir. oraya ya bakmanızda fayda var. gelen linke tıkladıkdan sonra uyeligimiz aktif oluyor. ancak genelde uye alımları kapalı oluyor, dogru zamanı beklemeniz lazım arkadaslar.

    baslık acmak icinse sunları yapıyoruz. ustteki baslıkları arattıgımız yere nasıl bir baslık acmak istiyorsak yazıyoruz. daha sonra alttaki beyaz bosluga baslıkla ilgili entrymizi giriyoruz ve gonder butonuna basıyoruz. baslıgımız acılmıs oluyor. vatana millete hayırlı olsun kardeslerim.

    ama hemen uye oldugunuzda baslık acamıyorsunuz benden soylemesi. sonra neden ben baslık acamadım gibi hezeyanlara kapılmayın. sahsınıza yapılan bir sey degil. butun uyelere aynı sey uygulanıyor sozluk kuralı olarak.
    saglıcakla kalın dostlarım.
    ···
   tümünü göster