1. 1.
    +25 -6
    domuzlar güzel, şirin hayvanlardır. (bkz: http://possumstew.files.w...om/2009/07/miss_piggy.jpg)
    şeriat toplumlarında ve israil'de yasak,(bkz: http://hasanyilmaz.net/wp...uploads/2008/05/yasak.jpg)türkiye'de devlet kontrolunde ve sınırlı (bkz: http://www.imgim.com/imag...islem-rekoru-kirdi_b.jpg/)olan bu sevimli yaratıklar yenir, eti lezzetlidir. israil'de yasak olan bu domuzlar ülkemizde de müslümanlarca pek gitmiyor. peki neden gitmiyor? çünkü haram. iskoçlar da yemez bu domuzu çünkü domuzlar sevimli yaratıklardır. iskoçların adamları da etek giyer
    (bkz: http://www.mondiki.com/im...ain-prairie-skirt.jpg.jpg) iskoçlar homociksüel değillerdir, kırmızı suratlıdırlar. domuza benzedikleri ve etek giydikleri için bu hayvanı yemezler. israil silah alır, bomba atar, domuz yemez.
    (bkz: http://www.haber3.com/images/gallery/11440/2.jpg) bu fotoğraftaki hatun bombadır ve tehlikelidir. bomba atmak kötü ve ölümcüldür. öldürmek allahın işidir ve günahtır. allah işini rast getirmez bomba atanların, domuz sevimlidir. insan evinin bi odasına sıçar, domuz dışarı. insan daha medenidir domuzlardan. bu barbar, ortaçağ hayvanlarını yasak olması bu yüzdendir. barbar yemek obaları hareketlendirir, savaşa sebep olur.savaş kötü olduğundan domuz bizde yasaktır.(bkz: http://img.sabah.com.tr/2...0F07979CFB41BC28E633r.jpg)

    domuzların barbar oluşlarının temsili bir fotoğrafı:

    (bkz: http://feministatsea.file...-barbarian-c10102051.jpeg)
    ···
   tümünü göster