1. 1601.
    +10
    Yine çok sevdiğim bi cumartesi gecesi ve yine macera. Pembe canlı gömlek, gloria jeans kot ve parfüm. Ne kullandığınız önemli değil ter kokmayın yeter. Faris geldi arabayla almak için vedatta içerde tabi. Ama ona biletleri almaya gittiğimde hazırladığım sürprizden haberdar değil. Öylesine eğlenmeye gidiyoruz sanıyo. Biletler cepte olunca putin edasında girdik içeri ama içimizdeki raskol nikov ölmedi. Gardroba verdik üstleri turnikeden geçtik. Boğuk müzik sesi geliyodu uzaktan ve o müziğe karışan çığlıklar. Giriş her zamanki gibi yiyişen çiftlerle dolu lezbiyen bile görmek mümkün. Kapıyı desperado gibi açtım ve mavi sisin içine daldık. Bi anda gürültü dört bi yandan sardı bizi. Parti daha başlamamıştı ısınma turları gidiyodu. Ezbere yaptığım hareketi yaptım her zamanki gibi bara gidip bi martini ısmarladım ve bi marlboro filter plus yaktım. Black tadı vermedi nerde o çikolatalı günler! Vedatla faris hemen önümde yerden baya yüksekteki yuvarlak taburelere oturdular. Ben arkam bara dönük iki dirseğimi paşa gibi servis tezgahına yaslamış dans edenleri izlerken farisle vedat arasındaki pis sırıtışlar eşliğindeki muhabbet beni kıllandırdı.
    Hemen etrafıma baktım. Yoksa faris beni kandırmışmıydı? Bugün gay-parade mıydı? Ama yok çiftler vardı, tekler vardı, sürekli sevüşen Züleyha ve saldıraylar vardı. Bu sırıtış hayra alamet değildi ama dur bakalım dedim. Keşke görmeseydim aklıma bir milyon komplo teorisi geldi. En başta bunlar Monako da konuştuğum gay i çağırdılar heralde dedim ama adamı hiç görmemişlerdi. Gay teorisi çok saçmaydı bu işin içinde başka bişey vardı. Ve bu iki pekekent hala bana bakarak pis pis sırıtıyodu.
    -ne bakıyonuz lan?
    -yoo, yok bişey, hiç…öylesine
    Sonra ikiside döndü önüne. Onları gibtir edip etrafı kesmeye başladım. Güzel bi kız gördüm ve 5 dakkalık göz hapsine aldım. Etrafı yukardan aşağı akan yeşil harf ve rakamlar şeklinde görüyodum. Matrix e bağladım ve beş dakikalık analiz kız yalnız dedi. ilerde dans pistinin bittiği yerde bardakları koymak için bi sergen vardı ve orda dikiliyodu. Upuzun bacakları ve 10 cm topuklarıyla kız iki metrelik bir dişi karim abdul cabbar dı.
    ···
   tümünü göster