1. 1.
    0
    yöntem i (bir usb çubuk kullanarak)
    eğer bios bir arşiv sonra bu ne yapmak gerekir:

    1. bir bootable usb stick kullanarak zfactor kılavuzu burada mevcut: nasıl flash bios ile dos kullanarak bir usb stick:
    (alternatif olarak yapabilirsiniz bir bootable cd).
    2. varsa bios ve ec/kbc dosyaları ayrı bir arşiv ya da ayrı klasörlerde, onları kopya usb stick ama bunları ayrı tutmak, karışmaz, kendi dosyaları aynı klasör ara eğer onlar gelip tek bir klasör/arşiv kopyalayıp, onları oldukları gibi, tek bir klasör.
    3. şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın ve dizüstü çizme -- dan usb stick.
    4. eğer her şey iyi giderse sen şimdi olmalı dos mod. tipi “dir” klasörleri görmek için, üzerinde var usb sopa. şimdi klasöre gidin var ec/kbc dosyaları yazın “cd ” olsun klasör içindeki.
    5. bir kez klasör ile ec/kbc dosyaları yazın “update.bat”. eğer sen-si olmak senin ec/kbc dosyaları aynı klasör geri kalanı ile bios dosyalarını daha sonra, tip “step1.bat” veya "updateec.bat".
    6. bekleyin sistemi olmak parladı, o-meli yeniden otomatik olarak bir kez o şive öyle değilse, o zaman biraz zaman ver, yapmak emin belgili tanımlık sistem bkz. have bitmiş yanıp sönen aksi takdirde tuğla dizüstü.
    7. kez bu aşama tamamlandığında, tekrar boot from usb stick.
    8. klasöre gidin varsa, bios dosyaları.
    9. yazın “update.bat güncellemek için” bios. varsa senin ec/kbc dosyaları aynı klasör geri kalanı ile bios dosyalarını daha sonra, tip “step2.bat” veya "updatnıcebios.bat".
    10. bekleyin sistemi olmak parladı, o-meli yeniden otomatik olarak bir kez o şive öyle değilse, o zaman biraz zaman ver, yapmak emin belgili tanımlık sistem bkz. have bitmiş yanıp sönen aksi takdirde tuğla dizüstü.
    11. için yapılır.

    zuhaha tuğla dizüstü ne lan
    ···
   tümünü göster