1. 26.
    +3 -1
    @27 bak gece gece hakaret etmek istemiyorum. ama zorluyorsun dıbına koyduğumun cahili. dediklerim gayet açık.

    zaten sorun senin hastalıklı olman. din olmayınca herkesin birbirine tecavüz edeceği birbirini öldüreceği malını çalacağı düşüncesi var.

    be dıbına koyduğumun aşağılık köpeği, sen bunları zaten yasak masak diye yapmıyor da içinden istiyorsan senin zaten karakterini gibeyim. ayrıca tüm bu saydığın taklar 'insanlık' ile alakalıdır. dünyada bak bakayım bu bahsettiğin taklar nerede daha çok. dincilerde koyulan yasaklardan ötürü eşcinsel eğilim, pid0fili, suça eğilim genel olarak daha fazladır gibtir git birazcık dünyadan haber al sosyolojik gelişmelere bak.

    ve ayrıca şunu diyeyim, bu suçlar cezayı gerektiren suçlardır zaten. burada tartıştığımız şey bu değil. sen diyorsun ki, kuran olmasaydı dünyada herkes suç işlerdi. lan gibtiğim, incilde kuran gibi saldırgan şeyler yazıyor mu? hrıstiyanlar neden müslümanlara göre daha insancıl şu anda? bu yüzden. sen din diye saldırgan, zütünü rahata alan şeyler yazarsan birkaç yüzyıl sonra modern hayvan olurlar, insanlığa yine erişemezler.

    ayrıca evliyasını da hocasını da bilmem nesini de umursadığım yok, burada dini tartışıyoruz. herhalde sana öznel bir bilgi verecek değilim. değişmediği iddia edilen kitap dinin özü olduğuna göre onu tartışıyoruz. yarım yamalak bilgin var amcık amcık konuşma gibtir git kuran oku. büyüklük ifadelerine, uzunluk ifadelerine dikkat et. zeytin çekirdeğini, hurmayı, deve tabanını görürsün.

    böyle bir şeyleri anlamlandırmaya çalışırsan kulp bulursun onu demek istiyorum. zorlaya zorlaya kuranın çok önceden herşeyi bildiğini iddia ediyorsunuz. herşeyi biliyorduysa az önce kendi kendini gibtiğin gibi amerikayı da bilecekti, kıta bölünmesi olaylarını da bilecekti, hadi bunları gibtir et kutupları kesinlikle bilecekti.

    bunun önemi neden bu kadar fazla dersen, bu kuranın bir arap ürünü olduğunu ve araplara hitap ettiğini gösterir. dünyayı gibtir et çevresi hakkında bir gib bilmeyen cahil bir arapın tabirleriyle ve cehaletiyle doludur. tanrı kelamında arabistandaki herşey inciğine cıncığına kadar örneklendiriliyorsa, dünyanın her yerinden örnekler olurdu. ama dünyanın ne şeklini bilir, ne neresinde ne olduğunu bilir. bu yüzden tanrı kelamı olması mümkün değildir. araplara hitap eder, öyle abartıldığı gibi 'her dönemde herkese' hitap etmez.

    okuyacaksan adam akıllı ve tam oku kuranı. öyle iki şey görüp kendini zaten inanmaya eğilimliyken inandırıp gelip burada caka satma giberler cakanı. objektif oku şu dıbına koyduğumun yazısını da idrak et.

    ha ayrıca, erkek kadından üstündür diyen senin araplaşmış köpek aklını da gibeyim. daha şu zamana gelmişiz bu köpek huyda devam ediyorsan şerefini gibeyim. gördüğün üzere kadını aşağılayarak ileride dövmeye, öldürmeye, tecavüz etmeye kadar gidebilecek olan sensin, ben değil. din de senin bu hayvanlığını ve şerefsizliğini temizleyemiyor gördüğümüz üzere.

    kendi kendini rezil ediyorsun. ama geç değil. inanıyorsan da inan dıbına koyayım bana giren çıkan bir şey olmaz. ama bu hastalıklı zihniyetinle toplumu zehirlemeye, kadınları aşağılamaya, kendi benliğini yok sayıp arabın kültürüne tapmayı reklam etmeye devam edersen, hiç öyle ağlamayacaksın dini engelliyorlar diye. senin yaptığın dinine inanmak değil, dinini kabul ettirmeye çalışmak.

    hem de kime? bir afrikalıya belki çok modern geliyor olabilir. ama türk töresinde kadın erkeğe eşittir. türk töresinde kişi yazgısını kendi sürdürebilir. türk töresinde hayvan bile değerlidir. arapların pisliğine bulanıp gelip burada insanlara saçma ruhunu gibtiğimin köpeği.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster