1. 26.
    +1 -2
    @41 cahil bir köpeksin. şu saatten sonra zaten sana laf anlatmaya çalışmak boş çünkü kendi kendini 4 defa gibmene rağmen hala yüzsüzce laf edebiliyorsun.

    1. yazı yazmayı öğren dıbına soktuğum. google denen bir site var gibtir oraya bak şerihatını dıbına sokturma.

    2. "amerika' da 70% mi neymiş ya" deyişin zaten perçinledi köpek cehaletini. dıbına soktuğumun salağı 70% i nereye ateist amerikanın bre beyinsiz köpek. kimden duydun kahve köşelerinde zütünü gibtirirken dıbına koyduğumun yobaz cahillerinden mi duydun yalanını gibtiğimin tak evladı.

    3. verdiğin link de belirleyici değil. cahil huur çocuğu. toplam sayısı diyor. amerika 300 milyon biz 80 milyonuz dıbına koyduğumun salağı. sloganı tanrı inancı olan bir ülkenin 70% olduğuna inanıp bir de bunu kanıt olarak gösteren beyinsiz köpek. çıkar maskeni dıbına koyduğumun köpeği. zamanında çok araştırmış da sonunda bu yola girmiş. yalanını gibeyim. yüzsüz it evladı. aç bir kuran oku. daha okumuşluğun yok yannan yannan konuşuyorsun kendini gibiyorsun rezil ediyorsun bir de beynini gibtiğim.

    4. iskandinav ülkelerine gibtir git bakayım. dine bağlılığın epey az olduğu yerler, en azından gelenek ve pagan yaygınlığının olduğu yerler. bak bakalım suç işleyenler kimler. nefret ediyorlar müslümanlardan nefret dıbına koyduğumun salağı. neden hrıstiyandan, yahudiden değil de müslümandan nefret eder bir ateist? çünkü diğerlerine göre hayvani eğilimleri ve suça eğilimi yüksek. adamların huzurlu ülkesini gibersen nefret ediyor. böyle amcık amcık kulaktan dolma bilgilerle konuşmak yerine araştır it soyu.

    5. senin dilini gibeyim. cahil köpek. senin gibi cehalet ürünü tak parçalarının dünyadan temizlenmesi gerek. gibtir git yazı yazmayı öğren, şerihatını gibtiğim, ataistini gibtiğim cümlelerini tutup anasının dıbına fırlattığım. iki-üç şeyi ezberlemişsin bir de kuranı okumuş da idrak etmiş de büyük sırlara vakıf olmuş gibi konuşuyor büyük büyük, cahil köpek oğlu köpek seni.

    6. gibtiğimin dangalağı ateistler suç işler diyorsun, gibtir git bir bak. kaç tane ateist suçlu tanıyorsun bir kere onu bir söyle bana köpek oğlu köpek? peki neden dincilerden çıkıyor envai çeşit pedofil huur evladı, şiddet eğilimi olan it evlatları ha? baskı altına alırsan durduk yere, insanın kişiliğini bozan gibik arap adetlerini sokarsan hayatına, olur böyle işte.

    neye inanıyorsan inan. dediğim gibi, bir insan köpek olmayı da tercih edebilir, cahil kalmayı da tercih edebilir. bu da senin tercihin. ne gibim yersen ye. ama bilgiliymiş gibi atıp tutup cehaletinle insanları zehirleme aklını gibtiğimin cahil köpeği. bilgilen ilk önce. cahil huur çocuğu.

    senin yapımında ve şurada yayınında ne kadar emeği geçen varsa anasının dıbına koyayım cahil köpek.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster