1. 126.
    +1
    çıktıktan sonra mert ile bu durumu konuştuk . dilara dıştan bakınca hiçte öyle gözükmüyordu. hatta ailesinin zengin oldugunu felan zannediyorduk. evleride gayet büyük ve güzel bir evdi.. abisi ne iş yapıyordu da kendilerine bu denli iyi bakıyolardı .. mert ile bunları konuşurken evlerimize dağılmıştık.

    bu arada oks ye de 1-2 ay felan kalmıştı ve okulu ekip dersaneye gitme zamanı gelmişti. dersanede yoğun bir tempoda ekgiblerimizi kapatmaya çalışıyrduk. yani hocalar öyle diyordu en azından.. dilara ve gizem ile aynı dershanedeydim ama sınıflarımız farklıydı .dershanede neredeyse hiç konuşmuyorduk ama son icat olayından sonra dilara ile muhabbetimiz olmuştu. dershanenin kantinin de tek oturdugunu görünce yanına geçtim. 1-2 dk konuştuktan sonra gizem geldi. aslında onun gittiğini sanıyordum. dilara öyle demişti .. geleceğini bilsem önceden kalkardım çünkü önceki olaydan dolayı onunla uzun zamandır konuşmuyordum..

    gizem gelip yanımıza oturdu. bana hiç bişey demeden dilaraya bişeyler soruyodu. sonra dönüp bana şöyle dedi..
    gizem: kalkar mısın
    ben: neden
    gizem: hala neden diye mi soruyosun ne yüzle oturdun ki sen buraya
    dilara: gizem ne oldu neden böyle konuşuyorsun
    ben: iyi öyle olsun

    dedim ve kalktım. gizemin sesinin etraftan duyulmasından dolayı utanmıştım ve hemen oradan uzaklaştım.
    sonra yine dershanede iken dilara yanıma geldi ve gizem olayını anlatmamı istedi. neden gizemin bana öyle dediğini sordu. demek ki gizem ona anlatmamıştı. bu beni biraz rahatlattı. o an dilarayı başımdan sağmak istedim bilmiyorum gibi kaçamak cevaplar dan sonra gitmem gerektiğini söyleyip gittim.
    ···
   tümünü göster