1. 1.
    +11 -1
    "bir anlık zevk"ten kasıt nedir ?.. erkek sevdiği kadınla birlikte olma, koynuna alma, cinselliği doya doya yaşama şansına sahipken, bir kadın niçin sevdiği insanın koynuna girince "ikinci sınıf insan" oluyor ?.. yoldan geçen 10 hatundan 7'sinin zütüne bakmak "birinci sınıf insan"lığının kaidelerinden biri mi ?.. azıcık dekolte görse, 2 gr et parçası görse "vay ammuğa koyim züte bak lan !! ne gibiler ammuğa koyyum yaww" lafları tam da "birinci sınıf" insanlarına yakışır şeyler değil mi ?.. bu kafayla yaşadığınız sürece aşk ve sevgi kelimelerini ağzınıza almayın, kirletmeyin boşuna !..
    bir erkek sevdiğiyle sevdiceğiyle birlikte olup aynı yatakta yatabilme lüksüne ne kadar sahipse kadın da erkeğiyle aynı zevkleri yaşama lüksüne sahiptir sen önüne gelen hatunla yatıp kalkma fantazileri kurarken, evleneceğim hatun bakire olmalı, bakire olmayan kadınlar ikinci sınıf insanlardır minvalli fikirler beslersen, ahırdaki büyükbaştan tek farkın iki ayak üstünde durabiliyor olmandır..

    Çıldırtan bir saçmalık gibi geçiyor zaman. sonu geldiğinde aynı yerde olmamak temennisiyle…

    not: her önüne gelenle yatıp kalkan, az önce sözünü ettiğim aşk ve sevgi kavramlarını erkeklerin boxerinin içinde arayan kadın(ımsı) varlıkları herhangi bir şekilde kategorize dahi etmiyorum...

    özet mözet yok amk. üşenmeyin okuyun !...
    ···
   tümünü göster