1. 1.
    +5 -3
    evet beyler bunu yapmanın görevimiz olacağını düşündüm. Müslüman arkadaşlarım sizi ayrı tutmuyorum bizzat sizde bu işin içinde bulunmalısınız.

    beyler bakın şahıslara yapılan bir hakaret olsa hadi bi nebze anlarız. fazıl say bu ülkenin sanatcısıdır ve yaralı bir parmak görüyosa onu eleştirmek zorundadır. aynı zamanda kendi görüşünü de ortaya koymak zorundadır. başbakan inanmayanlara serseri, kafir gibi benzetmelerde bulunabiliyor. Yada müslüman olmayanlar bu ülkenin vatandaşı olmasına rağmen ezanı dinlerken rahatsız olmasına rağmen sesini cıkarmıyor. Kurban bayramlarında tanrının buyruğu yerine gelsin diye milyonlarca hayvan katlidıbına göz yumuyoruz. kişiliğimize,kimlik üzerinden vurulan damgayı da biliyoruz. Herkes kimliğini cıkarıp ortaya koysa bu ülkenin %99'unun müslüman,%100 ünün türk olduğu ortaya çıkar. Bunada ses cıkarmıyoruz siyasi bütünlüğümüz bozulmasın ayağına.E amk biz o zaman yaşamayalım eleştirip sorgulamayacaksak. Herkesin dini, namusu,ahlakı kendinedir ve gerektiğinde bunu dile getirebilir. Hakaret safhasına gelince beyler açın kuranı bakın böyle bir ayet var. Adamda cıkıp der sen bunları bunları yapın diyosunda, karşılında bize günahkar bir hayat mı sunacaksın der. Bunu kaleme alan ömer hayyamdır,bu şiiri okuyup herhangi bir şekilde paylaşmak yasak değildir. Acın anayasa hukukuna bakın burda hukukcu arkadaşlarda yardımcı olacakdır bize.

    özet:fikir başka başkadır arkadaşlar. Kimseyi fikrinden dolayı cezalandıramazsın.

    edit:evet beyler fazıl sayın ceza almasına neden olan dörtlüğü paylaşacagız bizde tepkimizi bu şekilde dile getireceğiz.

    beyler katılacaklar isimlerini yazdırsın ve hangi sosyal medya platformu üzerinden bunu yazacağını belirtsin ve linkini de yollasınki biz de görelim.

    edit 2: 'Irmaklarından şaraplar akacak' diyorsun.
    Cennet-i alâ meyhane midir?
    'Her mümin'e iki huri' diyorsun.
    Cennet-i alâ kerhane midir?

    aynen bunu yazıyoruz beyler
    #fazılsayınyanındayız Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun. Cenneti alâ meyhanemidir?Her mümine iki huri diyorsun. Cenneti alâ kerhanemidir?

    beyler sadece twitter üzerinden yazmıyoruz önünüze gelen her sosyalmedya mecraasında dile getirebilirsiniz
    facebook da olabilir başka yerler varsa oralarıda kullanabilirsiniz maksat fazıl sayın yalnız olmadığını, paylaşım yüzünden ceza almadığını, böyle bir suctan cezalandırmanın suç sayılacağını tüm kamuoyuna duyurmak.

    katılımcılar

    victor jara
    sinek kaydi haci efendi
    vatozasaksocektirenadam
    mertcanking
    bagibultablagibadar
    yatakdadinamoyum2
    darkofanger
    ···
   tümünü göster