1. 1.
    +6 -3
    14 Nisan 2013 Ultraslan Yürüyüşü'ne itafen Yazılmış Çok Güzel Bir Yazı.

    Herkesin Okuması Dileğiyle..!

    yüzsüzlüğün yürüyüşüdür.

    - ezeli rakibin 3 temmuz'la boğuşurken, transfer şikeleri yapan bir takımın taraftarı olarak; hakkınızda tek bir soruşturma açılmamasına tepki olarak yürüyüş yaptınız mı? aylarca dilinizden düşürmediğiniz o emenike'nin para sayma görüntüleri bir türlü ortaya çıkmayınca "nerede lan kanıt?" diye yürüyüş yaptınız mı?

    - denizlispor fenerbahçe maçından 1 gün önce kulüpten imza karşılığı çıkan paranın nereye, kime ödendiğine dair dekont adalet birimleri tarafından istendiğinde "pardon ya stadı taşırken kaybetmişiz süre verin bulucaz" diyen; daha sonra "ya bulamadık ama vermişiz bakın gazete küpüründe yazıyor" diye sözde savunma yapıp "adil türk mahkemeleri" tarafından aklanan yönetimini protesto etmek için yürüyüş yaptınız mı?

    - türkiye futbol ligi tarihinde 1 sezon içinde 2 kez tribüne gönderilen, hakeme küfür eden, futbolculuğunda rakibine kafa atmışlığı, hakeme saldırmışlığı, sahadan polis zoruyla çıkarılmışlığı olan teknik direktörünün tokatladığı gariban kameraman için 1 kez yürüyüş düzenledin mi?

    - haluk ulusoy'lu, mehmet ağar'lı karanlık dönemin aydınlatılması; kulübünün adının temizlenmesi için 1 kez yürüş yaptın mı? orta sahadan penaltı çalan hakemleri, selçuk dereli'leri mesela; 1 kez olsun yürüyüş yapıp protesto ettin mi?

    - avrupa şampiyonu kadın voleybolcular bu ülkeye geldiğinde polis saldırdı, 1 kez olsun çıkıp yürüyüş yaptınız mı "bu ne biçim polis?" diye?

    - stadınızın açılışında erdoğan bayraktar'dan ayarın kralını yediniz; 10'da 1'iniz protesto etti. yönetim, ultraslan başkanı, futbolcular dahil bir çok kişi erdoğan bayraktar'ı ve başbakanı protesto edenleri kınadı. 1 kez olsun çıkıp yürüyüş yaptınız mı protesto etmek için?

    - fenerbahçe'ye 33 hafta penaltı verilmezken keyfiniz yerindeydi, trabzonspor'un rakiplerine avni aker'de 60 küsür hafta boyunca penaltı verilmezken çıkıp protesto yürüyüşü yaptınız mı bu ne biçim federasyon ne biçim hakemler diye?

    - gencecik bir insanın, mühendis oktay'ın katillerini hala stadyumda barındıran reislerinizi protesto ettiniz mi 1 kez? protestoyu geçtim, mezarına 1 kez uğrayıp 1 fatiha okudunuz mu?

    - basketbolcunuz kokainman çıktı, cemal formaları karıştırdı; bir kez çıktınız mı protesto yürüyüşüne?

    - yıllardır vergi vermemeyi bir alışkanlık haline getirmiş kulübünü 1 kez olsun protesto ettin mi "ben ödüyorsam sen de ödeyeceksin!" diye?

    - haftalarca kendini yere atmaktan utanıp sıkılmayan burak yılmaz'ı, burak yılmaz'dan önce bu işin öncülüğünü yapan erdem'li arif insanı, kendi taraftarına hırsız diye bağıran efsaneni protesto etmek için 1 kez yürüyüş yaptın mı?

    - yılmaz vural sahadan atılıp, tribünden takımına taktik verince 5 maç ceza alırken; senin teknik direktörünün cezası minimuma indirilip ertelenirken utanıp "bizi utandırmayın" yürüyüşü yaptın mı?

    - daha 4-5 ay evvel beşiktaş'lı 2 taraftar sahaya girdikten ve beşiktaş saha kapama cezası aldıktan sonra aynı olayların olduğu stadyumun için saha kapama cezası verilmediğinde haksızlığı görüp protesto yürüyüşü yaptın mı?

    - şimdi kulübünün ceo'su olan şahıs; fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'ne gönderilmemesi için uefa müfettişi cornu'nun beynini yıkadıktan sonra; "hani bu ülkenin menfaati, bu yüzden daha az takım avrupa'ya gidecek" diye protesto yürüyüşü yaptın mı?

    - kulübün borsa da kendi yatırımcısını kazıklarken yürüyüş yaptın mı?

    - 3 sene şampiyonuz diyen aziz yıldırım'ı şikeyle itham ederken; kendi yöneticin 4 yıl şampiyonuz dediğinde "benim takımım şike yapmaz" diye yalandan da olsa bi protesto yürüyüşü yaptın mı?

    - sözleşmesinden doğan maaşını ödemediğin lindsay whalen kulüpten gidince; paralı muhabirlerine "zaten lezbiyendi" diye haber yaptırtan yönetimini protesto ettin mi güzel ahlakları için?

    yapmadın canım kardeşim yapmadın.

    şimdi normalde alması gereken cezanın traşlanmışını alan teknik direktörün için kalkıp yürüyüş yapıyorsun ha?

    yap, sana da bu yakışır.

    10binlerce insan yürürken, mahkeme önlerinde polisin zulmüne direnirken üç maymunu oynayıp görmezden geldiniz. şu yalan şike davasına sarılıp asırlık çınarı yıkmaya çalıştınız. şimdi her hafta lehinize 3-4 kritik hata yapılırken; yüzsüz gibi bir de yürüyüş yapıyorsunuz ha?

    yapın yapın. size bu yakışır.
    ···
   tümünü göster