1. 1.
    +1
    dışarı çıkmak için plan yapılmış. kadın mini siyah bir elbise giymiş. tangalı. saçları açık ve kırmızı ruju-ojeli. erkek daha spor, daha cool ve vücudunu belli elen bir tişörtlü. dışarı çıkılan andan itibaren iki beden de birbirine saldırmamak için kendini zor tutuyor. arzuyla yanıyorlar. kendilerine işkence edip bir müddet öylece takılıyorlar. daha fazla dayanamayıp eve.

    kapıdan girer girmez kadın erkeği tutup duvara yaslıyor. bir bacağını beline doluyor. dudaklarını ısırarak, kanatarak sevilmeye başlıyorlar. erkek kadının eteğini sıyırıyor. tangasını topuklu ayakkabılarına kadar indiriyor. bira daha sevişip kadını sertçe duvara domaltıyor. bir elini gibine, bir elini kadının göğüslerine atıyor. birden pantolonunu indirip, sertçe kadının içine giriyor.

    • sertçe kısmına dikkat çekmek isterim. ciks sert olur. ciks içindeki hayvanın çıkmasıdır. vahşilik insanın doğasıdır ve diğer entrylerden birinde birisi biz hayvan değiliz onun için yumuşak sevişiriz demiş. hepimiz zoon-politicon bir hayvanız. unutmayalım*
    ···
   tümünü göster