1. 1.
    +2
    bi gün lisede, lise 3te(benim zamanımda lise 3 yıldı bi de hazırlık), tuvalette içiyoruz 4-5 arkadaş, aslında ben daha yakmadım muhabbetindeyim işin, işte 2-3 fırtlık sigara var arkadaş dedi al aga içersindiye

    eyvallah dedik aldık, daha ilk fırtı çektim çekmedim haşıırt diye bizim alay komutan yardımcısı albay daldı içeri, yanında bizim tabur komutanı yarbay. Dediler ki tuvalette işi biten gelsin, çıkarken sigara kontrolü yapıcaz.

    amk benim ağzım sigara kokuyor, ellerim ayaklarım titredi amk sözde el yıkıyoruz ama ilk defa dizlerimin bağı çözüldü denen şey var ya onu yaşadım.

    yakalandık tabii çekti kenarıya benle beraber 3 kişi. Aldılar zütürdüler bizi bölük komutanının yanına, o da acayip adamdır bakışıyla giben tipten. Dedi bana sigara paketinizle çakmağınızı getirin. Ben de buldum boş kutu, attım içine çakmakla bi tek sigara, sonra da taktılar 1 ay cezayı oturduk amk boş sınıfta her hafta sonu.

    sizin gene iyi amk anana babana yakalanıyon iş orda bitiyor. Bizde bi de ceza vardı. Yedik cezamızı. Tabi eve kağıt da gitti oğlunuz iyice vukuat oldu, disiplinsizlikte atılacak söyleyin ayağını denk alsın diye. Bi posta da bizimkiler kaymıştı.

    sıkıntılıydı ya ama geçti.
    ···
   tümünü göster