1. 2051.
    +10 -3
    Cinayet çözüldüğüne göre şarkı davasını burda kapatıyorum. Diğer konuya geçmeden sizi azarlıycam biraz beni iyi dinleyin, yurtta her gün bi kızdan sizin yüzünüzden laf yemekten sıkıldım ulan ne abaza adamlarsınız amk! Her allahın günü bi kız gelip beni ‘ya neden türk erkekleri sürekli bana sürekli meraba felan yazıyoo?’ şeklinde sorularla bunaltıp sizden yakınıyo. Rusça da bilmiyonuz, ingilizce yazmaya çalışıyosunuz,onu da geçtim ‘ i like your vajina’ ne demek? Allah aşkına birisi bunu bana açıklasın. Aranızdan birisi bunu yapan, kız da anlam verememiş senin vatandaşın belki sen onun dilinden anlarsın dedi. Ben anladım ama ne ingiliz ne rus bunu anlamaz. Her şeyi geçtim sen kızın dıbını nerden gördün de bi de hoşuna gitti o apayrı bi konu.
    Daha geçen Moldovalı bi kıza istanbullu gavatın birisi ‘istanbulda yaşıyorum, teknem var, ben gemi mühendisiyim, türkiyeye gel seni gezdiriyim’ gibi şeyler yazmış. Olum allahaşkına mal mısınız siz? Kız diyoki online olmaya korkuyorum direk sizinkiler bana hi! Yazmaya başlıyo. Kızların işi gücü yok, siz gibin diye ta burdan kalkıp türkiyeye gidecek. Artık bıktım şikayet duymaktan sanki ben Abazalardan sorumlu devlet bakanıyım beni gönderdiler buraya. Bazen kaşarı denk geliyo sen şortlu yarı çıplak fotonu koyarsan yazarlar tabi diyorum ama bazıları erkek arkadaşıyla koymuş fotosunu, ‘your boy friend very ugly’ yazanlar var. Zaten dil bilgisi sıfır cümleyi bile yanlış kurmuş bi de kıza sevgilisini kötülüyo. Bunları sakın şaka sanmayın hepsi de oldu yaşandı.
    Özet: Beşiktaş gibi sekiz yeyin, üstüne bi de benimkini yeyin, Kısaca boşalırım ağzınıza şıpır şıpır! Neyse bu kadar azar yeter şimdi devam
    ···
   tümünü göster