1. 1.
    +19
    beyler inci sözlüğün bu gücü var,yazdıklarımı okumasanız bile sadece verdiğim siteye girin ve hashtag a yüklenin siteye girince zaten benim anlattığımdan çok çok daha güzel anlayacaksınız olayı

    hashtagımız beyler:

    2. canavanakarşıyanındayızsarp

    öncelikle şunu belirteyim küçük sarpla hiçbir akrabalık,samimiyet veya tanışıklığımız yoktur.tamamen tesadüf sonucu rastladım annesinin açtığı siteye.

    buyrun site beyler: http://www.sarpadair.org/tr/ okuyun annesinin yazdıklarını,fotoğrafları inceleyin ve düşünün beyler ne kadar zor bir iş olduğunu.siz annesi kadar sağlam durabilir miydiniz ayakta.böyle belki yüzlerce belki binlerce çocuğumuz var.iyileşmeleri için gerekli olan çoğu tedavi ülkemizde yok.aile bu tedavi malzemelerinin bazılarını yurtdışından,çocuğunda canavan hastalığı olan ailelerden isteyerek getirtmiş.şimdi biz ne mi yapalım.tamam belki çok büyük bir yardımımız dokunmaz belki ufacık da olsa hem sarp a hem de diğer canavan hastalıklı çocuklara bir yardımımız dokunur.ufacık da olsa yeter beyler.

    http://www.sarpadair.org/images/genel/kywzjni1.JPG tatlılığa bakar mısınız beyler.bu çocuk nefes almak için bile makineye bağlı yaşıyor.ilerde hiç konuşamayacak,ne kadar yaşayacağı belirsiz.ama bizlerin sayesinde ömrüne belki 1 gün daha katarız?belki ilerde 5-6 kelime de olsa konuşmasını sağlayabiliriz.hem sarp hem diğer canavan hastalıklı çocuklar için.ben burada ne kadar anlatsam kelimeler yetersiz kalacak beyler.siz siteyi bir ziyaret edin annesinin yazdıklarını okuyun,fotoğraflara bakın,videoları izleyin.fotoğraflarda bulunan açıklamaları okuyun.o zaman çok daha net anlayacaksınızdır.

    peşin edit:başta da söylediğim gibi sarpla veya ailesiyle hiçbir tanışıklığım yoktur beyler tekrar edeyim,yanlış anlaşılmasın.
    peşin edit2:biraz ekşi sözlük tarzı oldu ama idare edin beyler

    önemli edit:beyler düşündüm bütün gece en uygunu hashtag,bir hashtag belirleyelim ve gündeme sokalım,tv kanalları vs. ama yeterli sayı olması lazım,bu arada dün inbox tan cevap veremediğim arkadaşlar için,dıbına koduğum mahallesinde elektrik kesildi beyler,ben de daha yarım saat önce kalktım hemen buraya geldim
    ···
   tümünü göster