1. 1.
    +127 -1
    (bkz: hasanbey köyü ilkokulu çalşkan ahmet ziyareti)
    http://inci.ca/u3vyztakgz

    herkese merhaba

    bildiğiniz üzere, yaklaşık 1 buçuk ay önce "hasanbey köyü ilkokulu çalşkan ahmet ziyareti" başlığını açmıştık. sizler de "ben de bir şeyler göndermek istiyorum" dediniz ve 13 çocuğumuzu hep birlikte mutlu etmeyi başardık. evet bu ziyaretimizin (birkaç pürüz dışında) tamamlandığı anldıbına geliyor. 22-23 nisan itibariyle gönderilenler çocuklara dağıtıldı. çocuk bayrdıbını gerçek anlamıyla hasanbey köyü ilköğretim okulu öğrencilerine hep birlikte yaşattık. hepinizin tek tek ellerine sağlık. bir şeyler gönderen (ve göndermek isteyipte gönderemeyen) herkesten allah razı olsun. herkes gönlünden ve elinden geldiği kadar yardımcı oldu ve neticede aşağıdaki capslerde göreceğiniz tablo ortaya çıktı. hepinize söylemeliyim ki -- bunu hep birlikte biz başardık! --

    not: bu başlıkta yalnızca birkaç caps paylaşacağım. ayrıntılı capsleri yalnızca ziyarete katılanlara göndereceğim (gönderiyorum/gönderdim). gelen bütün capsleri yalnızca ziyarete katılanlara göndermemin sebebi gönderilenleri vs herkese ayrıntılı olarak ifşa etmek istemeyişimden arkadaşlar. yalnızca ziyaretin başarılı olduğunu göstermek için başlığa birkaç caps koydum. sizden de bu konuda anlayış göstermenizi bekliyorum.

    • ** ziyaretimizin başında ben de "bir şeyler göndermek istiyorum" deyip sonradan dönmeyenler oldu. yani bazı fireler verildi. özel durumlarından ötürü paketini yollamakta gecikenler oldu.
    2-3 haftada neticelenmesini umduğum bu ziyaretin yaklaşık 1 buçuk ay sürmesi de bu nedenden. paketler anca toparlandı diyebilirim. paketler tam olarak toparlanmadan da çocuklara dağıtılmasını baştan beri doğru bulmuyorduk. (çocukların arasında "ona geldi bana gelmedi" üzüntüsü doğmaması için). paketler büyük oranda toparlanınca 23 nisanın da gelmesi ile birlikte dağıtılmasına karar verdik. fotoğrafların düzenlenmesi, yollanması, upload edilmesi derken bu tarihe kadar sizleri beklettik. bu sebeplerden ötürü yaşanılan gecikme için kusurumuza bakmayın.

    ve işte capsler:

    http://imgim.com/8899incih3394631.jpg
    http://imgim.com/image_1367069348990001.jpg
    http://imgim.com/image_1367069348990032.jpg
    http://imgim.com/image_1366976806937531.jpg
    http://imgim.com/image_1366976629834639.jpg

    herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. çok güzel bir şeyi başardık birlikte. bunları biz başardık. yüreğiniz her daim böyle iyilik dolu kalsın. bana da herhangi bir konuda her zaman yazabilirsiniz. hepiniz sağlıcakla kalın.
    ···
   tümünü göster