1. 1.
    +1
    Örgütün ismini söylememe gerek yok hepini biliyorsunuzdur kulaktan dolma da olsa
    her neyse işte 10 yıl sonra başbakanım .
    istediğiniz birşey varsa dikkate almaya hazırım.

    --- zütüyle gülenler olacaktır ama;
    [Tarih: 16 Şubat 1997. Cumhuriyet Gazetesi’nden Leyla Tavşanoğlu, işçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’le röportaj yapıyor. Bir yanıt şöyle: "Perinçek: ABD Tayyip Erdoğan’ı Başbakan, Abdullah Gül’ü de Dışişleri Bakanı yapacak. CIA’nın yan kuruluşlarından Rand Corporation’ın yayın organında da bu yazıldı."

    Doğu Perinçek, bu saptamayı 3 Kasım 2002 seçimlerinden 5 yıl 8 ay önce yaptı. Aydınlık da 20 Ekim 1996 tarihinde "Abramowitz, Tayyip’i Erbakan’ın yerine hazırlıyor" kapak haberiyle ABD’nin Erdoğan’a verdiği görevi duyurmuştu.

    CIA istasyon Şefi Graham Fuller, 2001’de "islami hareketin liderliği" görevini, Tayyip Erdoğan’ın "yenilikçileri"ne verdi. Fuller, Aktüel Dergisi’nin 520’nci sayısında Fazilet içerisinde "yenilikçi kanat islami hareketin lideri olacak" dedi. Erdoğan’ın kuracağı partinin "mimarlığını" da Fethullah Gülen yaptı.

    Tayyip Erdoğan, CIA şefleriyle görüştükten sonra TÜSiAD’a "Turgut Özal’ın bıraktığı yerden gideceğim" sözünü verdi.] 15 Nisan 2007 tarihli Aydınlık’ta bunlar yazılı.
    ···
   tümünü göster