1. 1.
    +3 -10
    binler ciddi konuşmayacaklar gibtirsin gitsin bu kadar açık net konuşuyorum. sözlükte hiç ciddi birşey konuşmadım bu sefer elim ayağım titriyor inanın çok fena sakata geldim.

    ege üniversitesinde 2. sınıf öğrencisiyim. başka bir bölümden bir arkadaş sayesinde 2 hafta önce bir kızla tanıştım. aramız iyiydi biraz da saf bi kıza benziyordu. malatyalı bi kız ailesini falan anlattı bir kız kardeşi var 4 tane abisi var. bugün öğlen bize geldi biraz muhabbet falan derken sevişmeye başladık. sonra iş ciddiye binince kızın rahatlığına güvendim biraz daha ileriye gideyim istedim. kıza da sordum amk daha önce biriyle beraber oldun mu diye ilk sen değilsin dedi ben de girdim amk ama kız bakire çıktı. ya işte kendini yeniliyor diyorlardı inanmıyordum falan dedi çok umursamadı ben de umursamadım beraber olduk.
    kız az önce mesaj attı. ben bakireydim ilk defa oldu bunu kimseye anlatamam abilerim babam yaşatmaz beni diyor. ciddi düşünmemiz lazım yoksa yaşayamam o an gaza geldim sana öyle dedim şimdi çok pişmanım beni böyle ortada bırakma diyor.
    ne yapıcam binler şaşırdım. kafam allak bullak ota sarıcam ondan korkuyorum. odada yarak gibi kaldım. dıbına kodğumun kızı parayı arabayı görünce bana yamanmaya mı çalışıyor ne yapıcam bilemiyorum gibeyim böyle işi.
    ···
   tümünü göster