1. 51.
    +1
    Edit1: yazının hepsini oku giberim.O kadar emek verdik yardımcı olmaya calıstık.Bi şukuletayıda ekgib etme

    Sa pampa. Biraz önce dersanelerle ilgili bir sorunu gördüm seni bir aydınlatim dedim.Bak simdi bende adanada turizm otelcilik meslek okulunda son sınıfı bitirdim.Ve ben ygs6 dan 340 aldım. Okul puanıda eklenince 400 oluor ve bütün turizm ünilerine girebiliorm ama boğazici ünisine yetmediği icin 1 yıl daha calısıcam. Simdi senin soruna gelelim.Bak final ekstrem falan gibi dersaneler cok kalabalık birebir ilgilenemezler ve sen o kadar kişi içinde kaybolursun o yüzden gitme. Işık fem körfez falan bunları geç hem dinci hem dandik hemde ilerde başına sorun acar.(iş alımında , astsubay falan olmak istersen falan).Bak ben bu yıl birey dersanesine gittim cok harika bi dersane. Neden dersen bak şimdi dersanede föy sistemi var sana föy denilen 4 sayfalık bi dergi gibi bisi veriolar.
    Misal: mat föyünde karekök konusuyla ilgili 3 sayfalık föy var sana verio bunu derste. Bilgisayar ve projeksiyon yardımıyla tahtaya yansıtıyor.20 soru var o konuyla ilgili her tür soru var.Bak mesela diğer dersanelerde 1 derste en fazla 8-9 soru çözersin föy sistemiyle 20 soru çözüon. Ayrıca defter tutma olayıda yok. Föy üzerinden konu ilerledikçe yeni föy verior.
    Misal: Tarih türkçe coğrafya gibi derslerde föyde herşey yazıor hoca sadece sana bunların akılda kalıcı bir şekilde acıklamasını ve anlatımını yapıor.Ve deftere yaz falan filan gibi zaman kaybın olmuyor.
    Ayrıca cok fazla kişi olmadığı için yapamadığın sorularını ders dışı rahatca sorabiliyorsun.Ama şimdiden söyliyim birebir ekders alman zor olur.Çünkü genelde öğretmenlerin haftalık boşlukları çok olmuyor. Eğer hocalarla aranda iyi bir diyalog olursa ve derslere adam gibi çalışırsan hocalar sana zaten direk ders verir. Yani direk gözlerine girersin. Yardımcı olabildiysem mutluluk duyarım.Bi şukuletanı da isterim.
    ···
   tümünü göster