1. 1.
    -1
    işçiyiz devrimciyiz diyip kaldırım taşlarını sök, ortalığı savaş alanına çevir, sonra senin pisliklerini ertesi gün o emekçi, işçi temizlesin.

    işçi: taşları yerinden söküp, halkbankasına saldıran değildir. işçi, bunları yapanların arkasını temizleyen kişidir. emekçidir.,

    edit: beyler bu yazdıklarım "polis haklı" demek değil. miting bu şekilde olmamalı. bütün dünya'ya bakın 1 mayıs nasıl kutlanıyor. bu bir protesto, eylem değil, bu bir bayram, işçi bayramı. bunun bilincinde olmayan gerizekalı yoktur herhalde aramızda. 1 mayısın ne olduğunu öğrenin önce.

    edit 2: beyler şunu unutmayın. iktidar başa geldiğinden beri 1 mayıs'ı çamura bulamaya çalışıyor. bunu nasıl yapıyor? medyaya bahsettiğim kişileri yansıtarak. 1 mayıs bir bayramdır ama medya maalesef hükumetin köpeği olduğu için bayram olduğu unutturulmaya çalışılıyor. bu oyunlara gelmeyin, provakasyonculara zemin hazırlamayın, onları beslemeyin. 1 mayıs böyle kutlanmaz. dünya'nın hiçbir yerinde 1 mayıs böyle kutlanmamıştır. tekrar ediyorum bu bir protesto, eylem değil, bir "bayramdır" dıbına koyim.

    iktidar 1 mayısı kirletmek istiyor, adını lekelemek istiyor, "bu bir terörist, anarşist eylemidir" diye halka empoze etmeye çalışıyor. siz de kalkmış şiddet yanlılarını savunuyorsunuz, iktidarın ekmeğine yağ sürüyorsunuz. sizi daha zeki sanırdım ama görünen o ki "sığ insan" ben değil, bu dediklerime "sığ" diyenlermiş.
    ···
   tümünü göster