1. 51.
    +2
    34)Sizi siz yapan nedir bilir misiniz? Şuan da tam da şuan ne kadar paranız ne kadar mevkiniz olduğu önemli değil. Bunları kendim ve başkalarının hayatında gördüğüm için bu kadar kolay söyleyebiliyorum.Şuan da sizi siz yapan tek şey size yüklenenler yani -bilinçaltınız- bugün bu yazıları okuyun ve bir bakın bakalım size ait olan bilinçaltı ne işe yarıyor. Evet her şeyi bileceksiniz bilmeniz gerekiyor dedim. bilinçaltınız hergün bu tarz huur çocukları tarafından, televizyonlardan,ailenizden,o çok yakın olduğunu düşündüğünüz kadersiz arkadaşınız tarafından nelere mahruz kalıyor. evet o bilinçaltını yeniden kodlayacağız. Tüm başarısızlıkları, ümitsizlikleri,korkuları, endişeleri silip yerine başarıyı, özgüveni,mutluluğu, sevgiyi koyacağız.
    Kadınlar mı? Hahah beni güldürme kadınlar sence bu kadar önemli olan senin yapılanmandan gelmeyecek mi zannediyorsun. Evet görmediğin için öyle düşünüyorsun.
    Para mı? Hahaha farkındaysan buna daha çok güldüm.Çünkü gerçekten bu yukarıdakinden daha kolay. Dostum anla artık onların bilinçaltı baskılanmış. Zihinleri ve sinapsları yok olmuş derecede. Artık neye güvenebilirm sorun bile yanlış? Tek doğru sensin.
    Ve bu cümlelerle farkettiğin üzere hayatında çok nadir karşılıyorsun.Çünkü ara ara geliyoruz.Ama sen tekrar yılıyorsun çevrendeki pislikler yüzünden. nolur Artık kendine inan ve şu tozu toprağı bir silkele. Sana yöntem yok. Sana yöntem versem elin ayağın karışır.
    Sana yöntem sana hiç bir tak yok.Çünkü ne zaman 18.ci maddeyi okuyup özümseyebilirsen kazanacaksın. Sadece kendini tanımaya başla ! Gerisini halledeceğiz sevgili dostum.
    ···
   tümünü göster