1. 1.
    +30 -3
    beyler yurt dışında okuduğumdan çopu kız arkadaşım yabancıydı sırasıyla danimarkalı, amerikalı, kanadalı, amerikalı, isveçli, polonyalı ve koreli kızlarla çıktım sonra türkiyeye geldim ve yaşadığım şoku size anlatamam amk

    • yurtdışında kızların yüzde 99u cardio, plates, yoga, yüzme, tenis vs.. olsun illa ki en az bir sporla uğraşır bizimkilere baktım koşu parkurunda çiğdem çitleyip dedikodu yaparlar

    • yabancı kızlara yolda kütüphanede vs.. bir şey sorduğunda espiri yaptığında vs.. sizi beğenmemiş olsa dahi insani bir şekilde gülümser ve sorunuza cevap verir beğenmediyse yine insani bir yolla betimler. tür kızı bğendiyse trip atar beğenmediyse tecavüzcü muamelesi yapar size.

    • yabancı bi kız barda pubda clubta sizi dansa kaldırmaya gelebilir size içki ısmarlayabilir en kötü ihtimalle yanına gidip 5-10 dk güzelce sohbet edebilirsiniz. türk kızı barda amaçsızca bekler yanına gelenlere "erkik ardadaşıam geljeeecck" der ve tüm gece 33cl lik bomontisini yudumlar.

    • yabancı kızların selülit vs gibi sorunları olmadığından plajda rahattır çoğu bikinisini daha ciksi göründüğü için çatala kadar indirir, türk kızı züt göbek selülit yüzünden pareo bornozumsu şeylere falan sarınır. (burda onlara da hak veriyorum rahat davransalar o koca zütlerini gibmek isteyen 21324234545 tane abaza oç keko çıkar)

    • yabancı kızlar ben fazla içemem der arka arkaya 8 jagerbomb atar bana mısın demez, türk kızı ben çok içerim rakıyı severim vs. der 2 birada kusmaya sıçmaya anırmaya başlar.

    • yabancı kızlar birini gerçekten seviyosa onunla bekarete bakmaksızın yatar ve zevk almaya bakar, türk kızı sevdiği adamla sevişmez 10 yıl sonra hanzonun biriyle evlenir bekaretini ona verir.

    • yabancı kızlar erkeğini şevke getirme sonra kendi zevk alma odaklı sevişir pozisyon bilgisi vardır, oral cikste tecrübelidir, türk kızı sırasıyla 25 dk soyunmamak için trip atar 15 dk ışığı kapattırmaya çalışır, odun gibi uzanır arada sakın içime boşalma öff acıya yaa sokma okadar ufff falan diyip erkeğin zevkini giber atar, ağza yüze boşalttırmayı geçtim sırtına boşalırsan trip atar.

    devamı gelicek...

    edit: devamı

    • türk kızı özentidir facebook müzik bölümünde her daim frank sinatra bulunur, film bölümünde allahın emri amelie vardır, halbuki sorsan celal ile ceren izleyip serdar ortaç dinliyordur.

    • saçlar bir türlü kendi renginde durmaz lisede papatya suyu oksijenli su tak püsür ile saç açılmaya başlanır, üniversitede saç illaki bi kızıl yapılır, ilerleyen dönemde dibi çıkmış sarı saçla gezilir.

    • ne yer ne içerde o kadar kendini beğenir bilinmez size yemin ediyorum 1.50 boy ve 95 kilo ile biscolata erkeklerinden birisine bu ne bee tipe bak diyenini gördüm.

    • sizi beğense, hoşalnsa, azgınlıktan amı şelale olsa dahi trip potansiyeli yüksektir, hemen bir örnek vereyim çok yakın bi arkadaşım bi kızın benden hoşlandığını söylemişti zaten fark ediliyordu durum, bir gün partide yanına gittim selam falan diye insancıl bir muhabbete girdim ulan bi tripler ve cevap vermemeler sanırsın ben ondan hoşlanıyorum.

    • leopar desenli kıyafetler, geyikli tayt ve ugg'ı dünya üzerinde beğenebilen tek canlı türüdür.
    ···
   tümünü göster