1. 276.
    +1
    sağolun binler teşekkür ederim , iyi ki varsınız.

    tek tek okudum yazılanları, hastalığıma erken teşhis konulduğunu düşünmüyorum .. lösemi belirtilerini öğrenip şöyle bir geriye baktığımda burun kanamaları halsizlikler başını alıp gitmiş . Son zamanlarda halsizlik , kilo kaybı çok olmaya başlamıştı , yoğun çalışıyorum ondandır diye düşünüyordum ama değilmiş işte arkadaşlar . evde devamlı spor yapan biriyim , 10 dakikada yoruluyordum kollarım ağırlık kaldıramaz oluyordu bırakıyordum kendimi , çok mesai kalıyorum çalışıyorum ondandır diye düşünüyordum ama değilmiş.

    dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum kendimi üzmüyorum kafama takmıyorum takmamaya çalışıyorum veya .
    bugün dışarıya çıkıp tek başıma gezdim bugün annemide biraz iyi gördüm düne göre ama tabi belli ediyordu yinede , sabah uyandığımda kahvaltı hazırlıyordu mutfakta arkasından baktım kadına düşünüyordu boş boş , gittim yanına öptüm , (iyileşicem anne iyileşicem takma kafana korkma merak ettim beni bana birşey olmaz) dedim ona moral vermeye çalıştım. kadın ağlamamak için zor tuttu kendini yanından gittim kendini salması için benim görmemi istemiyordu belli. uyandığımdan beri içimde ekgib birşey vardı öğlene kadar devam etti , hani karnınız aç olur yemek yemeyi beklersiniz 4 gözle , annenizin yemeği hazırlamasını hemen oturup yemeyi beklersiniz o şekilde bir boşluk oluştu. hep içimde ekgib birşey vardı , tek başıma gezerken çok düşündüm , ekgib birşey var diye içimde var diye ama bu yemek yiyince geçen birşey değildi oturmuştu resmen içime.

    herşey iyi giderken birden hastalığın olması herşeyi karartıyor herşeyin önünü kapatıyor , insan şaşırıyor ne yapıcağını bilmiyor yaşayan bilir bunu. , herşeyin iyi olmasını istiyorum tekrardan , neden böyle olmak zorundaydı , neden hep şanssızlıklar beni bulur. bahtsız bedevi diye dalga geçerlerdi arkadaşlarım benimle öyleydim çünkü hep şanssız oldum.

    yarın hastaneye gidicez testler yapılcak testlerin sonuçunda ne yapılacağına karar verilecek. o kadar ileri derecede değildir umarım hastalığım iyileşicem lan iyileşicem. hırs yapmıştım sağlam bir vücut yapıcam diye , onu yapıcam kendime sözüm var çünkü iyileşicem ve yapıcam onu yapıcam.

    http://www.youtube.com/watch?v=xkCGjAgGSvY
    ···
   tümünü göster