1. 301.
    +2
    elimden geldiğince geldiği kadar yazmaya çalışıcam , şimdi çıkıyorum gezicem dolaşıcam kafa dağıtıcam . cidden herkese çok teşekkür ederim mesaj atan panpalarım var hepsinden allah razı olsun , ben buraya içimi dökmek için girdim yazdım , bunları kimseye anlatamazdım kimsenin karşısında ağlayamazsın birinin karşısında ağlamak ne kadar iyi olabilir ki? ağladığım kendime değil aileme ailem üzüldüğü için.

    dik durucam bırakmıcam kendimi ailem için arkadaşlarım için , iyileşicem yenicem bu hastalığı. yarın testlerden sonra herşey belli olcak , nasıl tedavi görüceğim hastalığın derecesi herşey açıklancak .

    ölmekten korkmuyorum ben , hiç bir zamanda korkmadım .

    ben her zaman ailemin üzülmesinden ailemi kaybetmekten korktum , aileme çok düşkünümdür , ailesine düşkün olmayanda sorun vardır derim ben.

    ben ölsem ne olur ölmesem ne olur fazla birşey kaybetmem ailem dışında , 2 3 ay içinde unutulurum ama annem babam kardeşim unutmazlar .
    onlar hep üzülürler hep üzülürler , sen nasıl dayanabilirsin öldükten sonra bile olsa yüreğin böyle bir acıyı çekmelerini kabul eder mi? edebilir mi ?

    annemin akıttığı o 1 damla göz yaşı bile beni mahveder beni asıl o öldürür o.

    sizden tek isteğim , sağlığınız ile ilgili sorunları aksatmayın , geç kalındığı takdirde herşey için çok geç olabilir , dönüşü olmayan bir yola veya dönüşü zor olan bir yola girebilirsiniz. sağlığınızı önemseyin.
    ···
   tümünü göster