1. 76.
    +4
    ben o ara tarlabaşında bi arkadaşta kalıyom. parasız zamanlar. bizi de gotegirenşemsiye tanıştırmış zaten. bu arkadaş tam bir huur cocugu. her yol var. yeri gelir torbacılık bile yapar paraya sıkısınca. sık sık da parti oluyo evde. benim sınavlar var çalışamıyorum, küfrediyorum bilgi univin kutuphanesine gidiyom.

    bigun gene parti var. bi geldim herkes sızmış. ev dublex ama çok ufak. nasıl diyim, 50 mtrrekare iki kat da, ahşap zaten.

    herkes devrilmiş uyuyo. ben de bi kenara kıvrıldum uyumaya çalışıyom. bi çığlık duydum üst kattan. noluyo lan dedim. ruya gibi bişi sandım devam ettim yatmaya. ama ses gene geldi. ama sanki öldürüyolar karıyı. üst kattan geldiğine emin olunca çıktım.

    bu zütegiren arkadaşla bi cüce karı yatakta amk. karı köşede ağlıyo. bizimkinin dal taşak meydanda. noluyo lan dedim, cüce ağlıyo anlatıyo bişiler ama anlamıyom amk.

    bu arada zütegiren şemsiyenin lakabı "1 litre"dir beyler. neden söyleyeeyim hemen. arkadaşın gibi 1 litrelik kola şişesinin boyunu azcık geçiyo.amk şanslı bini. sen cüceye onla girmeye kalkışırsan ne olacak amk. basmış çığlığı karı. sarhoş gerçi cüce müce anlamaz, ben domalsam beni gibecek.

    kızı giydirdim, bunu yatağına yatırdım. mal ertesi gün bişi hatırlamıyo.
    ···
   tümünü göster