1. 1.
    +1
    @12 dediklerine katılıp devam ediyorum.. bir de demiyorlar kimsenin hayat tarzına karışmıyoruz diye.. gözümüzün içine baka baka taşak geçiyorlar amk.. sabah haberler de izliyorum.. milletvekilinin biri çıkmış diyor ki 1 mayıstaki zararları chp ödesin onlar iş bankasını ortağı.. ya hayır bunlara küfür edemiyorsun işte.. edemiyorsun amk.. bu kafadaki bi insan ülke yönetiyor lan.. 2 boyutlu düşünme yeteneği var adamın ya.. sen öldür kır geçir chp ödesin ne amk.. 2. sınıfa mı gidiyon sen ya.. gençler ölüyor doğalgazdan hatırlarsınız.. zaten uygun vaziyette değildi üstü başı çıplaktı diye bsına açıklama yapıp yanındakine cuma kaçacak hadi gidelim diyor.. lan senin kıldığın namaz kurtracak mı sence.. allah bunları yiyecek kadar saf mı .. nasıl bi tanrı var adamın kafasında acaba.. emin ol bak hakaret etmiyorum şaka da yapmıyorum baş bakan la tanrı arasında çok da fark yok o adamların gözünde belki.. kandırmaya çalışıyo..

    kanser hastası kızın eline üç beş kuruş sıkıştırıp o çaresiz kıza dilenci muamelesi yapan bakana ne demeli.. oradan da camiye geçiyo..

    insanı dinden de soğutuyorlar arkadaş... böyle din mi olur ya.. dinin bunu mu yap diyo sana..

    odtü olaylarında biri çıkıp diyor ki baş bknı sevmiyorsun verdiği maaşı alma diyo.. bunu bi rektör diyo lan oha.. benm liseye giden yiğenim bile bu kadar zeka dolu cümle kuramaz..

    am bunun sebebi kraldan çok kralcı olmak.. dur bakayım nerden yırtarım nerden terfi alırım beklentisi.. herkes allahcı oldu lan..

    biri otobüsü durdurur.. namaz kılcam durun der.. durmayınca da otobüs kamil koçu şikyet eder.. sonr bu stv ye çıkar .. chp li milletvekilinin ortak olduğu kamil koç diye haber yapılır.. bak ya.. zihniyete bak

    ayıp amk.. yazık amk.. yuh amk.. bunlar %52 amk.. justinin amk
    ···
   tümünü göster