1. 26.
    +6
    giydirin @5 e buldunuz tabi "fakir bini"... biz bu günlere böyle geldik ayağını başka bir başlıkta bir ara yapacağım ki @2 nin beni bol bol zikme şansı olsun. hatta @2,74 ler bile olur.

    bir aralar sabah kahvaltısında burger kingden steakhouse menü yiyip öğlen yemeğini dominos pizzadan yiyen akşam yatmadan önce de çiğ köfte patlatan biriydim. tabi çiğ köftelerde ertesi gün beni patlatıyorlardı orası ayrı mevzu.

    türk insanının yumurta anüs çeperine dayanmadan hiç bir şey yapmamasının bir örneği olarak ben de bu doğrultuda paraları dedeler gibi harcıyordum. @11 in de dediği gibi babamın benim için belirlediği asgari ücreti ilk 15 günde tükettikten sonra ayın kalanını günde 2 tl ile bitirdiğim o ay benim için dönüm noktası olmuştur binler. bu arada itü yemekhanesinde öğlen yemeği ücreti 2tl.

    ccc özet geç bin ccc

    şu anda da stajda bulunduğumu da göz önünde bulundurursak teorik olarak insan bir ayda yaklaşık 70 tl ile yaşabilmekte. ay başında aylık akbili 55 tl ye yaptırıp. yemekten kısıp para biriktirmek isterseniz şilede çöp merkezi var akbille bedava ayrıca beyin de bedava belirtmekte fayda var.

    sonuç olarak bırakın 2,74 tl ye 0,74 tl ye karnınızı doyurabilir üste para arttırıp zürafa sokağa bile gidebilirsiniz...
    ···
   tümünü göster