1. 1.
    +7 -1
    beyler %100 gerçek olaydır. kimseyi bekletmeyeceğim, gece gece çok uzun da yazmayacağım, direkt anlatıyorum.

    panpalar bir hatunla sevişiyordum. kızın dudağında uçuk çıkmıştı o yüzden öpüşmüyorduk fakat bir an epeyi kendimizi kaptırmışız kız aldı ağzına sakso çekmeye başladı. gayet güzel devam ettik öyle.

    birkaç gün sonra günahını almayayım ama o uçuktan olsa gerek benim alette sivilceler çıkmaya başladı. ondan mı emin değilim ama ben ondan şüphelendim. böyle nokta nokta yağ bezeleri oluştu aletin etrafında irili ufaklı.

    neyse sivilce ilacı vardı aknilox, çok kuvvetli bir kremdi akne tedavisi için. onu kullanmaya başladım.

    neyse ertesi gün de bol bol sıvadım benimkini ilaçla, derken hatun çağırdı. belli ki sevişecektik. hemen kızın evine gittim. on on beş dk sonra da sevişmeye başladık zaten.

    sonra ben sevişmenin gayet normal seyri içerisinde aleti hatunun dıbına soktum. bir iki gidip geldikten sonra hatun çığlık atmaya başladı. ne oldu amk, dedim. yanıyorum yanıyor, diye bağırıyordu.

    gururum okşandı haliyle, yanarsın tabi amk deyip devam edecektim ki kız beni itekledi. ne oluyor amk, dedim. yanıyorum laaan diye bağırıp duruyordu, içinden çıkardı benimkini ve dıbını tutmuş ağlıyordu.

    hiçbir tak anlamadım, ne oluyor amk dedim. tırstım da mala bir şey mi oldu lan diye düşünerekten.

    kız bana sövüp duruyordu, amım yanıyor ne yaptın piiiç diye bağırıyordu.

    hoşuma gitti amk kıs kıs gülmeye başladım. giberim yavrum ağlatırım böyle, dedim ama kız ciddiydi.

    kalktı lavaboya gitti dıbına su çarptırıp duruyordu ki o an anladım amk. sivilce ilacındaki alkol yakmıştı kızın dıbını.

    ben yattığım yerde kahkaha atmaya başladım kız dıbına su çarptırırken hâlâ.

    zira ilacı burnunuzun çevresine sürün, nefesinizi keser. o derece şiddetli bir yakıcılığı var. ben gibimi onunla sıvazlamışken gidip kızın ıslak amcığına soktum. kurumuş olan ilaç da am suyuyla birleşince sıvılaştı yine ve yayıldı kızın dıbının içine ve deli gibi yaktı kızı.

    hâlâ hatırlar gülerim beyler ve kesin tavsiye ederim amk. eğer uyuz olduğunuz bir kızı gibecekseniz kesin tavsiye.
    ···
   tümünü göster