1. 1.
    +4
    toplaşın hele. daha önce tutturmuşluğum çoktur. şimdi siz binlerle kuponumu paylaşıyorum , paylaştığım maçların yanına yorum yapıyorum. reserveleri alın.

    1) ibb-fener /1-0 çifte şans/1.67 1-0 çifte şans büyük ihtimal. (ibb kaybetmeyecektir zira kaybederlerse küme düşmeme mücadelesinde çok ağır bir yara alacaklardır , ayrıca fener yorgun ligden de koptu artık. yine de prestij maçında 1 gol atacaklarını düşünüyorum kg var da oynanabilir)

    2)ordu-bursa/kg var/1.55 ( ordu lige veda etti diyebiliriz fakat seyircileri önündeki son maçı kazanmak isteyeceklerdir en azından saldırıp bir tane de olsa gol atacaklardır , bursanın tuzu kuru dün kasımpaşa da berabere kaldı avrupa vizesi çok büyük ihytimal gibi görünüyor ama yine de saldırıp işi garantiye almak isteyeceklerdir onlardan da bi gol bekliyorum )

    3) eskişehir-beşiktaş/ üst /1.55 ( iki takım da prestij maçına çıkıyor goller havada uçuşacaktır , beşiktaş'ın defansı zaten yol geçen hanı , eskişehirde gol atıp gol yiyen bi takım. istatistikler herşeyi ortaya koyuyor. beşiktaş dış sahada 15 maçta 25 gol , eses iç sahada 15 maçta 24 gol atmış bu da çok çok büyük bir ihtimal üst için...
    not : beşiktaş için uefa garanti şampiyonluk ihtimali yok , eses'in aklı da tamamen kupada. ama beşiktaş bir hafta sonra gençlerbirliği ile 49 yıllık inönü'deki son maçına veda maçına çıkacak oraya moralli ve taraftarının önüne alnı ak gitmek istiyor bu yüzden risk sevenler 2.20 den beşiktaş oynayabilirler )

    4) karabük-antep / alt /1.60 ( karabük iç sahada 15 maçta 11 gol yuani gol ortalaması 1'den az , antep dış sahada 15 maçta 15 gol yani gol ortalaması 1... ayrıca kümede kalma savaşını atlattı sayılır iki takımda ikisi içinde 1'er puan harika olacaktır. alt için süper bir maç. riskçiler 0 oynayabilirler.

    toplam oran : 6,62 kuponu oynayıp capsini atıcam büyük ihtimal 10 lira bascam beyler

    edit : bi maçı değiştirdim panpalar yeni eklediğim maç var yeni haline bakın kuponun.

    önemli edit : 2,3 ve 4. maçlar kesin gibi birşey 1. maç da çok büyük ihtimal binler

    önemli editttttttttttttt !!! : ordu-bursa maçı 2-4 bitti ve kg var oldu. eses-bjk maçı da 1-2 bitti o da üst. belediye 2-0 yendi , antep maçında da 2 gol oldu kupon tuttu beyler !!!

    edit : editlemişsin oç inanmadım diyenler var ulan sorun @2 @3 @4 @5 ... @11 @12lere falan. sadece burdan maçlar bittikçe paylaştım sonuçlarını. bi daha caps alacam amk edit de yapmayacam bu ne lan böyle amk.
    ···
   tümünü göster