1. 126.
    +1
    abi kimseyi gibleme kendin ol diyorsun da, bu dıbına kodumun sistemi bunu engellemek için öylesine tasarlanmış ki istesen de istemesen de sana bi darbe vuruyo; dünyada ne yannanlar döndüğünü bilmeyen insanların bunu anlaması ve özümsemesi çok zor. bu konuda hala herhangi bir bilgisi olmayanlar gugıl'a "gibkofield" yazıp bakabilirler.

    bir söz vardır bu zamana kadar "çalışarak para kazanılmaz, çalıştıracaksın" diye; hayatta öyle canım kardeşim, köle olmayacaksın; köleleştireceksin. ne zaman köle olmadığını anladığın an, o kocaman şirketlerin batmasının senin elinde olduğunu, aynı sokakata oturduğun güzeller güzeli esra'nın sen olmadan hiç bir şey ifade etmediğini, okulun en cool çocuğunun anasını bile gibebileceğini farkettiğin an; herşey değişmeye başlayacak. gençler yanlızsınız, ebesinin amı kadar yanlızsınız; en yakın arkadaşın gibtiri çeker, baban çeker, annen çeker, sevgilin çeker, karın çeker, çocuğun çeker, patronun çeker; metresin bile çeker ulan. sana gibtiri kim çekmez biliyormusun ? biliyosun.

    hem rol yap hem kendin ol olayıda şudur; kendi bildiğim kadarıyla açıklayayım rol yaptığınız karaktere bürünürsünüz bi süre sonra ve kendiniz olursunuz, yani rol yaptığınız karakter bir baktınız ki kendinizsiniz; hayal ettiğiniz şeyin kendisi oluvermişsinizdir. (yada daha önce olduğunuz şeye bürünmüşsünüzdür)

    yanlışım varsa düzelt kardeşim
    ···
   tümünü göster