1. 1.
    +137 -59
    teknik direktör fatih terimle yollar acilen ayrılmalı amk. benim tercihim commandante hagiden yana ama efsane hoca michael skibbe'de bu takıma uyar. alman ekolü amk, her zaman avantajdır.

    divan kurulu acilen olağanüstü genel kurula gidip yönetimi fesh etmeli, ünal aysal görevi bırakmalı, ergun gürsoy başkanlığında, yeni ve taze bi yönetim kurulmalı. hıncal uluç, kemal belgin, oğuz tongsir gibi deneyimli, kurt isimler camianın basınla olan ilişkilerinde aktif rol almalı.

    türk telekom arena devlete iade edilip, maçlar olimpiyat stadında oynanmalı.

    futbol takımına gelince: muslera apar topar ülkesine gönderilmeli. aykut erçetin her türlü oynar bu takımda. ikinci kaleci mevkisine oğuz dağlaroğlu, kaleci antrenörlüğüne ise altay'ın efsane kalecisi şanver göymen getirilmeli. sağ bekte eboue safi zarar, cihan haspolatlıyı alırım bonservisi de elinde. geretsle 83 puan toplayan efsane takımın sağ beki amk. sol beke riera olmadı işte zorlamanın manası yok, orhan ak yine o sezonun dinamosuydu. macera aramaya gerek yok, başarıyı yakalamış, bilinmiş adamlarla yola devam edilmeli. stoper sorunumuz yok. semih kaya ve gökhan zan gayet yeterli. servet çetin'e de acilen "dön!" çağrısı yapılıp modena'dan petre transferi ile çok alternatifli bir defans hattı oluşturulmalı.

    orta sahamız felaket amk komple yenilerim. kayseriden ceyhun takıma yeniden çağrılmalı. melo, hamit, selçuk'u bedelsiz serbest bırakırım amk. revizyon şart orta sahada. bu isimlerin yerine, barış özbek ve mustafa sarplı; güçlü, önde basan, rakibi bozan, dirençli orta sahaya, bir de oyun kurucu mevkiinde murat erdoğanı koyarım al sana mis gibi taş gibi orta saha.

    solda emre çolak çok iyi işler yaptı bu sezon. kesinlikle kalmalı. sağ taraf aydın yılmaz'a emanet edilmeli, drogba ve burak yılmaz tecrübe kazanmaları için beylerbeyine gönderilmeli, yerlerine yaser yıldız kartalspordan yeniden takıma dahil edilmeli, yiğit gökoğlan ve sercan da; hızlı, sprinter, aralara deplase olan, saviola tarzı tavşan forvetler. bunların yanına, eyüpspordan ersen martin'i pivot santfor olarak yasladın mı bu takımı kimse tutamaz. yardımcı antrenörlerden bir diğeri de 96-2000 yılları arasındaki şampiyonluklarda büyük payı olan adrian knup olmalı.

    dediğim gibi amerikayı yeniden fethetmeye lüzum yok. revizyon yönetimden başlamalı. ergun gürsoydan başkası bu takımı ayağa kaldıramaz, eğer acilen köklü ve radikal adımlar atılmazsa bu takım seneye patates olur ben söyleyeyim.
    ···
   tümünü göster