1. 26.
    +1
    neden reddediyorum demedin? sorusuna su sekilde cevap vermis lider:

    "komplonun ardından istifa etmiş olmam kabul ettiğim anldıbına gelmiyor. istifa eziklik duygusuyla değil direnişin ifadesidir. komplo ile mücadele etmek için, ne kadar kötü bir ortamda olduğumuzu göstermek için istifa ettim. bunu çok iyi anlamanız lazım. ben kaseti reddetmedim çünkü bu olayın bu boyutunu tartışılmasını çok ayıp buluyorum.. kimsenin kimseye hesap verme zorunluluğu yok. ben bir vatandaşım ve sen benim hakkımı hukukumu korumak zorundasın. bunu dedikodunun parçası haline getiremezsin. sen kim oluyorsunda benden hesap soruyorsun, bunun olayın hesabını ben sana vermem, cevabını teknoloji verir, hukuk verir, mahkeme verir, kimseye bana bu soruyu sorma hakkını vermiyorum."

    hastayim sana deniz bey. suleyman bey'e de hastaydim mesela senden once. elbette kimse sizden hesap soramaz. demirel "verdiysem ben verdim" derdi, sen de "sekreterimi milletvekili yapmayi becerdiysem ben becerdim" diyorsun. haklisin. halkiz biz. ve esegiz. sana yillarca oylarimizla seni istemiyoruz dedik de ne oldu? simdi de bir skandal var ortada, adam gibi acikla olan biteni ya da defol git kaybol ortaliklardan diyoruz. ama senin yaptigin lafi dondurup dolastirmak, neredeyse magdur haline getirmek kendini.

    gordon brown diye bir adam var bilmem bilir misin deniz bey? o da kendisine solcuyum diyor senin gibi ve bir tek secim kaybetti. 1 tek. anladin mi? "bir"... ve secimden hemen sonra basti istifayi. kasedi filan da yoktu hem. simdi ne gazetelerde yavsak bir demeci, ne televizyonlarda utanmaz bir siritisi var. kayboldu gitti adam.

    senin gibilerle ayni millete mensup oldugum icin utaniyorum deniz bey. benimle ayni ideolojiye sahip oldugunu soyleyip yillarca herkesi kandirdigin icin de nefret ediyorum. yoksa ozel hayatin umrumda degil inan. istifa ettin bak ne guzel, git kiminle ne yapiyorsan yap. ama su milleti aptal yerine koymayi birak artik lutfen.
    ···
   tümünü göster