1. 1.
    +4 -1
    Beyler bu başlıkta uzun bi süredir iddaada takip ettiğim basketboldaki handikap şikesini açıklıcam. Bundan bi 8 ay önce futbolda olan oran şikesi ile ilgili başlık açmıştım. Kazanan arkadaşlar oldu tek maçla kaçıran arkadaşlar oldu ama kazandılar sonuçta.
    Buyrun bu 8 ay önce açtığım başlık bi girin göz gezdirin derim. (bkz: ciddi ciddi iddaadan para kazanmak isteyen gelsin/#93103370)

    Bu başlıktada yeniden kazanmanız için bulduğum handikap şikelerini ve tüyolarını vercem. Bulduğum şikelere geçelim.

    1- Birinci şikemizde handikaplar iy:1,5-Ms:2,5

    Bu şikenin geldiği yerler:
    - italya 2.liginda ev sahibi takıma verilen bu handikaplı maçların gelme ihtimali %100
    - Diğer liglerde ev sahibine verilen bu handikaplı maçların gelme oranı %90
    - Ama Deplasman takımlarıda %80-85 civarı alıyor bu handikapta olan maçları

    2- ikinci şikemizde oran iy:7,5-Ms:13,5

    Bu şikenin geldiği yerleri yazmıcam herhangi bi istisna olmadığı sürece bu handikaplı deplasman takımını ev sahibi rahat yenecektir.

    Benim takip ettiğim kadarıyla ortaya çıkan handikaplar bunlar. Şimdi size basketbol ile tüyolarımı vereceğim.

    Tüyo1: Alt/Üst oyunu

    Herhangi bi basketbol maçında alt/üst baremi 150,5 - 155,5 normal olduğu değerlerdir. Eğer ki baktığınız maçta alt/üst baremi 148,5 - 145,5 arası ise korkmadan alt'ı basabilirsiniz. barem daha aşağı düşerse alt gelme ihtimali o kadar artar. Bazı uyanıklar baremin düşük olduğunu varsayıp kesin üst olcağını sanıp üst oynuyorlar ama eşşeğin zikini alıyorlar. Bu tüyo üst oyunundada geçerli eğerki alt/üst baremi 163,5 - 180,5 ise rahatlıkla üst oynabilirsiniz. Bu üst seçeneğinde NBA hariçtir. Ama şunu unutmayın. Eğer o dediğim baremin olduğu maçlarda aşırı yüklenme varsa iddaa handikaplarla oynayabilir. Mümkün olduğunca maçı erken oynamaya çalışın maç saatinin yaklaştığı zamanlara bırakmayın. yoksa iddaa sizi gibebilir.

    Tüyo2: Şikeli Ligler

    italya 1. Ligi ve italya 2. Ligi'nde şikenin dıbına koyuluyor. tek sayıdan yattığımı hatırlamıyorum. Mümkün olduğu sürece taraf bahsi oynamayın. Taraf bahsinde oynabiliceğiniz maçı 1.şikenin 1.maddesinde açıkladım %100 geliyor zaten şikeli ligde yakalayabildiğim tek şike o. Bu liglere hiç bulaşmayın oynamak istiyorsanız dediklerime uyarak alt-ğst oynabilirsiniz.

    Evet beyler benim bulduğum şikeler verdiğim tüyolar bunlar. inanmayanlar varsa boş vakti varsa mackolikten girsin şöyle bi göz gezdirsin. Aklına bişey takılan olursa sorabilir.

    Not: iddaa'dan basketbol oynamayı bilmeyen varsa bu entry'dekileri okumasın.
    ···
   tümünü göster