1. 26.
    +2
    camın önünde içerken annem içeri dalmıştı, daha doğrusu tam yanında yerde alacağı birşey varmış sırf o yüzden ha. camın önüne bırakmıştım sigarayı atmadım mal gibi, bura yanık kokuyor ne yaktın falan muhabbeti önce, sonra camın önüne çıkıp etrafa bakındı. sonra yok yazıklar olsun yok bilmem ne. tokat attı bağırış çağırış yok yazıklar olsun yok bilmem ne. anladım tabii sonra. sigara içerken kokusunu doğru düzgün almıyorsun. genel olarak kokusunu doğru düzgün almıyorsun.

    edit: ilk yakalanış buydu. yaş 15. lan 5 dakika sonra izin almıştım dışarı çıkacaktık arkadaşlarla zaten içecektik, ergenlik işte amk duramadım evde şöyle içiyorum böyle içiyorum diye hava atacağım ya hani. dedi şu arkadaşın gelecek mi diye. evet dedim. sonra gittim içmeye başladım işte tam camın yanında da bir poşet duruyordu o yüzden içeri dalmış poşeti ona vermemi isteyecekmiş annesine babasına zütürsün diye.

    sonra bir kez yolda giderken köşeyi döndüm bir baktım babam geliyor yanında da bir arkadaşı. elimde söndürdüm sigarayı avcumun içinde. çok acımıştı amk. sonra da diyor yok yemeğe gidiyoruz gel bizimle falan. anladı da görmemezlikten geldi herhalde.

    dedem de gördü galiba amk, en onları ziyarete gitmiştim dedi ki şunlar şunlar lazım, ben de dedim 80 yaşında adam hani gitmesin, dışarı çıktım istediklerini aldım bir de sigaram bitmişti camelın gri paketi varya parliament gibi filtresi, ondan aldım. dönerken 2 elimde poşet ağzımda sigara dönüyordum bir baktım dedem geliyor karşıdan namaza gidiyormuş, ağzımdan atmaya çalıştım elim de dolu amk 2-3 poşet zor taşıyorum, yapıştı bir türlü atamadım sigarayı, 5-10 saniye böyle uğraştıktan sonra el yordamıyla attım yere.

    1 keresinde annem çok erken eve gelmişti kokusunu aldı. 1 keresinde odanın ışığını kapattım yattım sansınlar diye balkona çıktım, balkon da kapalı, sonra odanın ışığı yandı içerde, geldi cama tıklattı camı aç camı dedi.

    sonuç: eninde sonuda yakalanacan amk kaçış yok. kıçını yırtsan da yakalanıyorsun.

    edit: bu 3-4 yıl önceydi, mal gibi dışarı atmamıştım sigara izmaritini, cebime atmışım çünkü dışarı bakıp anlıyordu amk benden başka camdan aşağı atan yok. sonra 2-3 ay geçti bir yere gidecektik dedi cüzdanı diyordu herhalde, pantolonun şu cebine koy dedi sonra bakayım ne kadar derinmiş dedi, bir çıkardı 1 tane izmarit. bir de bıraktı sanıyorlardı beni amk. babamın da gözü önündeydi çok utanmıştım yazık oldu lan adama. hep te görmemezlikten gelirdi gözüne sokmuş gibi oldum.

    ha annemler 1-2 güne gelecekti çöpe atmıştım paketi sonradan çöpü tamamiyle atmak üzere, çöp te mutfakta tam lavabonun altındaki dolapta, paket çöpten düşmüş, onu bulmuştu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster