1. 76.
    0
    @51 bişey sokmadığım için saniyede tutmadım panpa. bazısı var penis istemiyor bazısı var içine bişey girmeden rahat edemiyor kızdan kıza değişiyor amk.

    @52 amlı92 mi yapsaydım nickimi. gib de yazarım yarakta nicki alan benim seni ne ilgilendiriyor dostum

    @53 neden karşısın pekekent iyi olmuş o kız senin gibi barzodan ayrılmış. sen ve senin gibi barzolara derdimi anlatmaya bile gerek görmüyorum. lezbiyen olan benim kadınlarla sevişen benim gücüne mi dokundu dalyarak hahahahah.

    @54 ben doğuştanım fakat ergenlik dönemimde anlayanlarda var panpa. mesela ben küçükken eve aile dostumuzun kızı gelirdi onla yatağa çıkar sevişir koklaşırdık onun eve gelmesini dört gözle beklerdim amk. bahsettiğim olay ben 7 yaşındayken oluyor düşün. kızları izlemeye onlarla ilgilenmeye bayılırdım. 1.sınıfta yakın kız arkadaşlarım vardı onlara duygusal anlamdada bağlanırdım. mesele bi duygu vardı. arkadaştan öte sevgili gibi görüyodum onu ama adını koyamıyodum bunun ne olduğunun farkına varamıyordum. 14lü yaşlarda ergenliğe girince tam olarak adını koyabildim. ben erkeklere zerre ilgi duymuyordum. kızlar erkek muhabbeti yaparken dinlemeye bile dayanamıyordum. erkekleri sevmiyorum. tabiki erkek dostlarım var. erkeklerden nefrette etmiyorum. sadece kadınları seviyorum onlara aşık oluyorum.

    @56 elim yoruldu ama her soruyu cevaplamaya çalışıyorum panpa

    @58 çocukluk yıllarımda sadece duygusal anlamda çekimler oluyordu sevgililerim olmuyordu. çünkü okulumdaki bi kızın lezbiyen olduğunu nasıl anlayabilirdim ki. 14lü yaşlarda olmaya başladı. büyüdükçe bu işler daha kolay oldu internetten bile kendime arkadaş, sevgili bulabiliyorum. genelde ilişkilerim uzun oluyor. hoşlanmaları, kısa ilişkileri falan saymazsak ciddi anlamda 4 ilişkim oldu. 2 si birer yıllık. 1 tanesi 2 yıllık. sonuncusuda hala devam ediyor. cinsel hayatımız dersen genelde ap lezbiyenlerle çıktım fakat 1 yıllık ilişkilerimden birisi pasif lezbiyendi ve ben ondan oldukça memnundum. hiç bi sevgilimle cinsel ilişkimde bi sıkıntı olmadı. ama 24 saatte aklımız cikste değildi. duygusal çekimlerimiz daha yoğun basıyordu. hem herşeyin yeri var dakkada bir sevişelim mi amk .

    @59 şuan ki sevgilimle gayet tutkulu öpüşüyoruz fakat french kiss miss bilmem doyasıya öpüyorum işte daha ne amk.

    @60 sevdiğimi öpmek tabi ki zevkli. bi genelleme yapamam. öpüşmekte ciks kadar önemli. zaten ben öpüşme hastasıyım aşkımı öpmeye bayılıyorum o da bu durumdan rahatsız değil fakat öpüşmeme bi puanlama yapmadım. onu bana değil öpüştüklerimi sormalısın üzgünüm panpa
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster