1. 1.
    +2
    5. yılım keske memlekette okusaydım diyorum sürekli. mallık yapma derim özgürlük ayakları falan. karı kız muhabbetine hiç takılma her türlü olur memlekette de.kirası yok yemek yapması bulaşık yıkaması çamaşırı ütüsü hiçbişeyi yok amk cebinde para olur. lise gibi olur diyenlere özellikle hiç bakma bizide öyle kandırdılar hıemmına üni olunca insanlar değişiyor zaten ortamın değişmesinin bi önemi yok. filmlerde gördüğün üni hayatını 100 de 10 u yaşıyor gerisi için pişmanlık.

    edit:olgunlaşmak falan ne amk gibtiredin bu gibimsonik şeyleri,ev geçindirmeyi mi öğreneceğiz sanıyosunuz bi gibim öğrenemeyeceksiniz 4 kişi çıktın eve total 2 bin 3 bin arası para girecek diyelim ayı zor çıkaracaksınız bin liraya ev döndürüyo adam ve kendi kazandığı parayla. kız muhabbeti olacak onun acısı olur, paran biter onun sıkıntısı olur başka da bi gibim olmaz.bi tek yemek yapmayı bulaşık yıkamayı öğrenirsin onuda belli bi süreden sonra yapmazsın. faturaları bile ödemeyeceksiniz zütelekler neyin olgunlaşması lan bu.özgürüm ayaklarınızı giberim akıllı olun tecrübe konuşuyo. evden ayrıldığınız ilk gün görürüm ben sizi ağlamaklı anacıklarınızı nası arıyonuz.

    not:arkadaşın biri memlekette okuyodu öğrenim kredisini çektiği kredi taksidine bağladı babasıda az destek çıktı 4 yıl arabayla takıldı
    ···
   tümünü göster