1. 276.
    0
    9 yaşında korkuluktan düşüp, havada bi takla attım. merdivenlere züt üstü çakıldım. bi kaç sn şoke oldum, bilincim açıktı ama konuşamıyodum amk. kafa üstü veya yan düşsem geberebilirdim.

    10 yaşında yaz tatilinde izmit'te, teyzemlerdeydim. tokat'a döndüğümüz sabah tvyi açtık 17 ağustos depremi olmuştu. daha sonra öğrendim ki benim yattığım kanepenin üstüne vitrin düşmüş deprem sırasında.

    11 yaşında 2-3 metre önüme şimşek düştü.

    16 yaşında dershaneden çıkıp sahilden eve giderken yalova'nın meşhur serserilerinden ali turan ve 2 arkadaşı denk geldi. 4ümüzden başka kimse yoktu sahilde saat de 6-7 flndı ama deli karanlıktı amk. büyük ihtimal haplı olan eleman bıçak çekti para ver lan dedi. yanındakilerden biri ortaokuldan sınıf arkadaşım ulaş çıktı. yine yırttım.

    17 yaşında zeytinburnu'nda silahlı kavganın ortasında kaldım bi mermi arkadaşın sol omzuna isabet etti. bana bi şey olmadı.

    21 yaşında taksim'de tekel işçileri eylem yapıyordu. arkadaşlarla habersiz takılırken çevik kuvvet ile işçiler arasında kaldık. 2 işçi ağır yaralandı, bizde çizik yok.
    ···
   tümünü göster