1. 1.
    +10 -4
    türkçüsü ulusalcısı sosyalisti
    yani satılmış milim bıyıklı makarnacı itoğlu itler haricinde herkes suriyeli terörist huur evlatlarının burdan gitmesini istiyor...
    bu 3 grubun ezici çoğunluğu zaten işin öso lu el kaideli huur evlatlarının işi olduğunu biliyor ama hadi diyelim küçük bi ihtimal, bu bi dediği hiç bi zaman bi dediğine tutmayan satılmış it oğlu itler haklı.. patlamayı rejim yaptı.. ulan yine sorumlusu sensin zütünü gibtiğimin. ne besliyon milletin teröristini.. madem bebeklerin katledilişine dayanamadığın için aldın onları o zaman yalnızca masum halkı alsaydın.. hatta gelsinler benim evimde kalsınlar amk.. savaştan kaçan adama ne düşmanlığım olacak beim.. teröristi toplamak ne ey şerefini gibtiğim.. elalemin teröristine oyuncak ettin üss ettin amk hatayı.. giblerinin keyfine göre girip çıkıyor koduğumun yamyam huur çocukları..

    geçenlere adanada da musallat oldu koduğumun teki. türkçe de bilmiyordu. bi "ben mucahit bana para ver" i ezberlemiş şeklini şemalini gibtiğim.. para istiyodu habire..yok mok dedim cebinden fotoğrafları çıkarttı elinde bazukalı resimlerini gösteriyor kanını gibtiğim... sakin biyerde olsak belki bıçaklayıp cüzdanı alacak huur çocuğu..
    ···
   tümünü göster