1. 1.
    +27 -11
    dıbına koduğumun huur çocuğu şakirtler sizi. hatta din dil ayrımı yok. duyarsız olan bütün huur çocukları okuyun buraları okuyun.

    belki uçururlar. belki evimden alırlar bunları söylediğim için. belki beni gibip atarlar ama uyanın artık uyanın.

    siz burda kandilleşip dua ederken reyhanlıda halk uyuyamıyor.

    hristiyanlar! siz burda günah çıkarıp karı giberken reyhanlıda masum dedikleri pisliko huur çocukları halkınıza zulmediyor.

    siz burda din kavgasa türk kürt kavgası ederken, her akşam namazı sonrası caminizin çay ocağında osmanlıyla avrupayı fethetme oyunları oynayıp, hergün dünyayı 3-4 kere kurtarıp o mutlulukla evinize gidip rahat rahat uyurken reyhanlıda halk kan ağlıyor. yarım yamalak insan vücutlarına ağlıyor.

    siz yazıktır diye o binlere tır tır yemek para yollarken, reyhanlı açlıktan ve ceset kokularından geberiyor. hadi onu geç karşı komşunuz aç amk bi kere sordunuz mu neye ihtiyacın var komşu diye...

    önce insan olun lan insan! insanı insan olduğu için sevmeyi bilin! müslüman veya yahudi vb olduğu için değil!

    bırakın saçma sapan zırvaları da az uyanın dıbına koduklarım uyanın. az insan olun da şu hükümete uyanın.

    ---nerede lan sizin türklüğünüz her gün tüm dünyaya kafa tutturup övdüğünüz? nerede? arap milletinin tecavüzüne uğramış sefiller! bir milletin hükümetinde bozulmalar varsa eğer, ve sen de sırf siyasi görüşün aynı diye, vatanını değil de partini düşünüp o partiye oy vermeye devam ediyorsan sen ahlaksız köpeğin önde gidenisindir.

    hergün övündüğünüz türklüğünüz az iş yapsın iş. farkına varın şu hükümetin. partiler gelip gider. kalıcı olan vatandır vatan huur çocukları vatannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    sizin koyunluğunuz yüzünden bu millet kan ağlıyor. tabi o şemsiye sizin zütünüze girmeden anlamayacaksınız.
    ananız babanız kolu bacağı kafası kopuk yanmış bir şekilde yerde uzanırken anlayacaksınız.

    ne mutlu bana. ben koyun değilim. insanım. insanı insan olduğu için sever sayarım. huur çocuğu olmadığı sürece.

    adi it herifler sizi. giblemeyin bu başlığı da. okumayın. özet geç diyin. ama 1 kişi bile okuyup hak verirse ne mutlu bana.

    edit: hatta prim yapıyo bin deyin. özenti deyin. gerçek değişmeyecek anlayın bin oğlu binler sizi. ben uçarım benim gibi düşünen başkası gelir rahat olun

    edit2: sinirle yazdığım dini bölümü sildim aşırı tepkiden. gerisi aynı. okuyun
    ···
   tümünü göster