1. 76.
    +1
    hayatımı bir omega-beta olarak geçirdiğimi yazdığın yazıları okuyarak öğrendim, bir şeylerin ters gittiğini biliyordum fakat bunları kalıplara oturtup yapbozun parçalarını birleştirmem bu yazı sayesinde oldu. bir defa sadece senin yazdıklarını ve bir defa da tüm mesajları olmak üzere 2 defa okudum, şimdi ise parça parça kısımları tekrar okuyorum. birkaç konuda gözümün açılmasını sağladı.
    zaman zaman annemin tutumlarını sorgulardım, fakat ardından bunu yaptığım için kendimi suçlardım, ta ki annemin tüm gücüyle beni kadınlaştırmaya ve betalaştırmaya çalıştığını görene kadar. bunu farkettiğimde çocukluğumdan şimdiye kadar hatırlayabildiğim bütün diyaloglarımızı tek tek düşündüm, analiz ettim. bir anda olmadı bu, haftalar sürdü. her analiz, farkındalığımı ve kendimden emin oluşumu artırdı. şu an olaylar o kadar berrak ki, onun her davranışının ve sözünün altında yatan bilinçaltının verdiği emirleri okuyabiliyorum ve elimden geldiği kadar kalkanımı kullanmaya çalışıyorum, evet elimden geldiği kadar diyorum çünkü o profesyonel bir dişi ve benim gibi bir omeganın gücü onu tamamen engellemeye yetmiyor

    bu zamana kadar yanıbaşımda beni bitirmeye çalışan bir dişinin elinde betalaşmamı engelleyen ise babam oldu. babam bir omega, her ne kadar benim farkındalığıma katkısı bulunmasa da, en azından tamamen betalaşmamı engelledi fakat hala %100 omega değilim, omega-betayım.

    başlığı okuyalı 6 ay oluyor, ilk okumamdan bu yana yavaş da olsa ilerleme kaydediyorum, günlük olaylar ve kişiler karşısında betamı durduruyorum elimden geldiğince, hiçbir şeyi eskisi kadar düşünmüyorum, bana dayatılandan, öğretilenden, "yapmam gereken"den kurtulup eğlenmeme bakıyorum. en eğlenceli kısım ise, daha bir alfa bile olmayan benim gibi bir omegayı bile betaların çekememesi ve saldırması. onları o kadar iyi tanıyorum ki (gerçi benim tanımama gerek yok, onlar kendini zaten belli eder) birinin duruşundan, bakışından, bir cümlesinden beta olduğunu anlayabiliyorum.

    en büyük profesyonel-veteran dişi analizim olan annemin analizinden sonra, hayatımdaki diğer amateur-intermediate beta dişilerin (bugüne kadarki okul-mahalle arkadaşlarım) analizi saniyelik ve çok kolay, eğlenceli oldu benim için. her analiz kalkanımı birazcık daha sağlamlaştırıyor. sadece beta değil, omega ve alfa analizi de yapıyorum fakat en eğlencelisi beta. bir de alfa analizim "bunu çok sık yapmam" başlığıyla sınırlı çünkü gerçek hayatta birkaç alfa taklidi yapan betaya rastladım, gerçek bir alfaya rastlayamadım.

    sadece bunların bile bana katkısı oldu fakat yeterli değil, içimdeki beta kırıntılarından tamamen kurtulup omegamı alfaya upgrade edeceğim. bu bir süreç ve süreç ben yazıyı okuduğum zaman zaten başladı, belki 3 ay, belki 5 sene, belki 50 sene sonra tamamlanacağım. ancak gerçek bir alfanın göstereceği yolla %100 olarak tamamlanabilirim
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster