1. 1.
    +53 -11
    Hepinizden.23 yaşında üniversite öğrencisiyim.

    Ancak ailem ilk sene zorlanmamıştı , ikinci sene maddi olarak zorluk yaşıyorlar. (Banka borçları,iki kardeşin de ünv okuması,emekli maaşının azlığı,ev kirası vs... )

    Umarım hiç kimse bu duruma düşmez.Ailem emekli maaşı var sadece.

    Düşündüm ki önceden yaptığım web sitelerinden sizler sayesinde 3-5 kuruş birike birike cep harclığım çıkarabilirim dedim.

    Birine boyun eğmektense sizden ricam kendi yaptığım sitelerde ki reklamlara bir kez basmak.Ailemden 50 lira ekgib almam bile onlar için önemli onlara 50 lira kazandırmış olurum.

    Buyrun web sitelerim ; Açıp bir kaç kategoride takılın sonra bir kere sitelerde ki reklamlara basmanız ümidiyle.Resimlerde gördüğün siteyi elinle yazıp girmen gerek bunun amacı google amca bu siteden çok yüklenme olursa bu olaya el koyacağı korkusu.

    • **Linkler resimdir orda ki yazan siteyi elinizle yazmanız gerek***

    http://www.resimagaci.com/img/6v7t9pv.png ( ilkokul çocukları için yaptığım site)

    http://www.resimagaci.com/img/80l9ldh.png (Babam öğretmen olduğu için ona yaptığım site)

    http://www.resimagaci.com/img/t7r3vf2.png (Annem için yaptığım site) (baya beğendiniz bu siteyi sağolun)

    Kimse kimseye muhtaç olmadan başı dik bir şekilde hayatta mutlu olmaları dileğiyle teşekkür ederim.Son umudum sizlersiniz.

    Edit : @59 kardeşim sağolasın adam gibip atmış.Oğlum iyi ki varsınız lan.

    Edit : O kadar destek geliyor ki mesajlarla duygulandım hatta tutamayabilirim kendimi.iYi Ki VARSINIZ !

    Edit : her ne kadar sözlüğün bittiğini söyleselerde bitmeyen bir şey varmış.inci ruhu.Bunu gördüyoruz sayenizde.

    Edit : Arkadaşlar aranızda öyle insanlar var ki hesap numaranı atman yeterli diyenlerden tutunda 17 yaşında ki lise son arkadaşımızın "abi sınava hazırlanıyorum bu yüzden harçlığım bana yetiyorda artıyor istersen bir kısmını aylık düzenli gönderebilirim hesap numaranı vermen yeterli" diyerek ağlamama sebebiyet verdiniz beyler.Büyükten küçüğe sağolun.Ama bunları kabul etmiyorum.Amacım para almak değil sadece emeğime destek vermeniz bu şekilde daha mutlu huzurlu olacağım.Yemek sitesi herkesin hoşuna gitmiş desteğiniz için sağolun.

    Edit :
    aslinda iyi biriyim iyi ki varsın kardeşim iyi ki varsın !
    yasakli hatun bu yolda beni yalnız bırakmayan insan ! sağolasın.
    @577 ve @578 iyi ki varsınız.

    Edit : Saatlerce benimle birlikte başlığı ayakta tutan bu başlığı günlerce ayakta tutacağız herkes uplasın diyenlere sonsuz minnetlerimi sunuyorum.Her ne kadar karanlığa dönüşen bir dünya da yaşasakta bir yerlerde kendi çabalarıyla karanlığa aydınlık olmak isteyen bir çok ışık varmış bunu görüyoruz bu başlık sayesinde.

    Edit : Oğlum ben hayatımda hiç bu kadar destek görmedim.Hayatımda hiç bu denli insanlar örgütlenmedi.Yardımıma koşmadı.Ağlayarak yazıyorum bunları.Hani derler ya kelimeler yeterli gelmez.işte öyle bir şey yaşıyorum.Şu attığınız özel mesajlar varya insan olduğumu hatırlattı insanların olduğunu hatırlattı.Böyle insanlar varmış lan.Bu olayı hepimize şunu öğretti ; Hayata karşı asla ama asla pes etme.Umudunu yitirme.Zorluklara göğüs ger... Önünüzde eğiliyor saygı ile hepinize sonsuz minnetlerimi iletiyorum.Karı gibi ağlıyorum oğlum çok mutlu oldum anlatılmaz yaşanır bir duyguymuş bu.Bu zor günleri atlatacağım biliyorum.

    Edit : http://www.resimagaci.com/img/j3rt06v.png Kelimelerle anlatamıyorum siz anlayın hepinize sonsuz teşekkürler.

    Edit : @1240 sana ne desem az kalır iyi ki varsın kardeşim sağolasın. @1390 adamsın kardeşim.

    Edit : yüzünü bile görmediğin insanlardan yığınla her türlü yardıma açık üyeler hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
    ···
   tümünü göster