1. 1.
    +2
    ilereyen zamanlarda hükümet politikası yapıyorsun , sus , kominist, faşist gibi terimler yükleyecekseniz baştan uyarayim ..
    insanın ürettiği herşey hataya makhumdur..

    Günler geçti , dedim ya kitaplar birşeyler katıyor diye grup içerisinde sesim bazen yükseldi, bazen hararetli tartışmalardan sonra kavgalar ettim bir şekilde gruptan çıktım. Kalsaydımda birşeyler farketmiyecekti. Grup belli bir şekle girmiş ve onlarda kendi fikrin kitapların okuyor kendileri geliştiriyor , okumuş bir adamın fikirlerini değiştirmek çok zor.
    Neyse sözü uzatmıyacağım bu kısımlarıda kısa kesmek zorunda kalıyorum türk siyasetinin +/-lerini konuşacağız daha sizi bırakmam gibikler.

    Derslerde hiçbir gibim öğrenemiyorsun panpalar , bakın okuyan panpalar yorum atsın .. Okulda kendinizi kitaplarla ve özgür düşünceli hocalarla olgunlaştırıyorsunuz. Okula gelip öyle gidende var hatta grup sayısı kampüslerde fazla yok. Güçlü örgütler genelde sol kısımdan.(Sol-sağ kelimesinide hiç sevmem insanı yol tarifiden soğutuyor.) Okuduğum okulda sağ gruplar diye birşey yok. Genellikle tek çatı altında birleşmeye çalışıyorlar. Onların fikir ayrılıkları pek yok çünkü sağ kısımda fikirler tek merkezli. Sağlı sollu şeyleri bırakalım artık kazananlara geçelim..
    ···
   tümünü göster