1. 26.
    +4
    şu an ağzımda bulunan materyal. valla problem varsa taktırmak lazım, öyle çok abartılı bir ağrısı yok neticede. ayda bir kontrol oluyor, telinizi değiştiriyor doktor, hiç acı ağrı yok zaten bu aşamada. tel takıldıktan sonra biraz sızlama hissediyorsunuz ama o da taş çatlasın 3 güne geçiyor. sonra aralıklı olarak ağrı yaşayabilirsiniz, bu dişlerinizin hareket ettiğinin göstergesi. bunlar da abartılı ağrılar değil, alışıyorsunuz. alışma sürecinde keşke taktırmasaydım, paramla rezil oldum gibi söylemlerde bulunabilirsiniz ancak iki ay gibi kısa bir süre dişlerinizin düzeldiğini görmek size iyi ki takmışım lan dedirtecek cinsten. benim şu an sadece üstte var kısmetse 2 haftaya alta da takılacak, üstler düzeldi sayılır artık. sorusu olan olursa pmden yazabilir.

    özet: gerek varsa taktırın amk özgüven bu sonuçta.

    Yaklaşık iki hafta sonra gelen edit: evet beyler altlara tel takıldı bugün saatlerdir sızlıyor mazoşist gibi dilimle bastırıp acıyı çekilmez bir hale getiriyorum. Kısacası anam ağladı sabahtan beri, birkaç güne geçecek biliyorum ama söküp atasım var şu an resmen. Üst bu kadar sızlamamıştı sanki ya da sıcağı sıcağına yazıyorum diye oluyor bunlar.

    Belli bir zaman sonra gelen edit: altlara takıldıktan sonra ağrılı bi dönem geçirdim ancak 3 gün icinde alıştım, şu an acım ağrım yok. Biraz ağzım yara oldu ancak onlarda acıya sebebiyet verecek derecede değil, BALMUMU ile telin ağzıma sürtünmesini engelliyorum. Çabuk alıştım yine ama tellerimin üstündeki lastiklere üst dişimle baskı yapıyorum alışkanlık oldu tek sorunum bu, o da geçecek zamanla artık.
    ···
   tümünü göster