1. 1.
    +1
    şu anda sağda solda arkadaş ortamında anlattığınız, muhabbet konusu bulamadığınızda açtığınız, sosyallik pointlerinizi artırmaya yarayan şehir efsaneleri var ya hepsini ben uydurdum.

    1-) hugonun dıbına koyum hikayesi tamamen palavradır. youtubda burakx diye bir arkadaşın yüklediği montajdan başka hiçbir kanıtı yoktur. 1994'te hugo kanal 6 da yayımlanırken olduğu söyleniyor ama hepsi palavra çünkü ben uydurdum ve yaydım. birsürü forumda ve sözlükte hesabım var hepsinde ayrı ayrı yazıyordum o zamanlar şimdi bıraktım tabi. gören duyan da sanki görmüş gibi anlatıyor. öyle birşey olsa zaten atv'nin arşivlerinde olurdu. niye atv derseniz 2000 yılında kanal 6 atvye satıldı arşivleriyle beraber inanmıyorsanız gidin sorun sizinle taşşak geçeceklerdir üstüne de ayaküstü gibilirsiniz.

    2-) lucky strike paketlerindeki sigaralarının birinde ot bulunması. onu da ben uydurdum ama pek yutulmadı. onun yerine 1 milyon pakette bir ot çıkıyor söylentisi oluşturdum. hala inanıp da o tak gibi sigarayı alan varsa yazık amk..

    daha yazardım ama çok uykum var şimdilik bununla yetinin ve düşünün acaba konuştuklarımızın ne kadarı doğru
    ···
   tümünü göster