1. 176.
    +1
    --spoiler--
    haftaya izleyeceğimi biliyorum panpa hatta bölümün ismi zaten şarkının ismi ..

    20. Bu ölen kral robert in binini büyücü kadının kurban etme muhabbeti nedir? Bildiğin baya öldürecek mi yoksa sadece kanını mı alıyor ? Devdıbını göstermediler çünkü orada ?

    21. Lady taşyürek o olaydan sonra neler yapacak ve ordular kralın öldüğünü duyunca ne yapacaklar ? Bütün kuzey gitti ama ordunun başına biri geçiyor mu ?

    22. Ned starkın bini ileride geliyor mu kuzeye veya ordunun başına ?

    23- Bu arada en çok merak ettiğim robb ve annesi kız kardeşlerinin kimse olduğunu biliyorlar fakat ayağı sakat olan kardeşleriyle arya hakkında net bir fikir yok. ilk kez ne zaman haber alıyorlar veya ne zaman yüzyüze görüşüyorlar ?

    24- Jaime dönüyor ve kurtarıyor kardeşini demiştin. Peki babası jaimenin kolunu görünce nasıl bir tepki veriyor ? Ve jaime dönünde savaş ne hal alıyor devam ediyor mu yoksa en azından kuzeyle aralarında anlaşma mı oluyor ? Çünkü lady taş yürek göndermişti jaime yi kral şehrine.

    25- Ve kafamda çok küçük bir soru işareti kaldı. Cüce kaçıyor fakat bir daha kitapta bahsedilmiyor mu ? Çünkü çok etkin bir karakter. Mesela kuzeyin variside oldu. Sansa ile aralarında hiç bir zaman birşey olmuyor mu ? Belki ileride kuzeye gider var mı ağır bir spoiler ???

    26- Stannis kardeşi ölünce orduları kimin emrine geçiyor ??

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster